Op zoek naar pannenkoekenrestaurant valkenburg?

Pannenkoeken restaurants in Valkenburg en omgeving Restaurants.nl.
VALKENBURG en omstreken PANNENKOEKEN RESTAURANTS. INLOGGENAANMELDEN Pannenkoeken restaurants in Valkenburg en omgeving? Hieronder de beste plaatsen in Valkenburg en omgeving om Pannenkoeken te eten. Pannenkoeken niet jouw smaak? Wijzig dan het overzicht via de opties onder deze tekst. alle restaurants 95 keuken.
Pannenkoekenparadijs Cauberg B.V. in Valkenburg Zuid-Limburg.
Het Pannenkoekenparadijs in Valkenburg aan de Geul biedt gasten keuze uit meer dan 250 verschillende pannenkoeken aan! Kinderen kunnen in de speelruimte spelen. Ook kunnen pannenkoeken voor thuis afgehaald worden en is het mogelijk om glutenvrije of lactosevrije pannenkoeken te bestellen.
Pannenkoekenparadijs Elk bezoek een feest!
Grendelplein 12, 6301 BS Valkenburg aan de Geul. Telefoon: 31 043 601 5333. Grendelplein 12, 6301 BS Valkenburg aan de Geul. Telefoon: 31 043 601 5333. Welkom bij ons. Wij bieden u een keus uit meer dan 250 verschillende soorten pannenkoeken.
Pannenkoeken restaurant Valkenburg Aan De Geul Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Valkenburg aan de Geul is een gemeente in de provincie Limburg, met de plaats Valkenburg als de hoofdplaats van de gemeente. De gemeente Valkenburg aan de Geul telt ruim 17.000 inwoners. Valkenburg aan de Geul wordt ook wel het hart van toeristisch Limburg genoemd.
Pannenkoekenparadijs Familierestaurant Valkenburg, Limburg, Netherlands 99 recensies 92 foto's' Facebook.
Geen dikke" deegbal, die je bij andere restaurants wel eens voorgeschoteld krijgt, maar een pannenkoek van heerlijk luchtig beslag. Jammer dat we niet in de buurt wonen, maar als we weer eens naar Valkenburg gaan komen we zeker weer terug!
Pannenkoekenhuizen in Valkenburg Eet.nu.
Wellicht heb je filters gebruikt waar geen restaurants aan voldoen, of misschien missen wij het restaurant dat je zoekt. Meld een ontbrekend restaurant. Bekijk alle restaurants in Valkenburg. Zoek hier opnieuw. Plaatsen met restaurants in de buurt van Valkenburg. Schin op Geul 8.
Pannenkoeken Huis Valkenburg in Valkenburg Eet.nu.
Pannenkoeken Huis Valkenburg 76., Pannenkoeken Huis Valkenburg op 4 juli 2016. Pannenkoeken Huis Valkenburg 76., Pannenkoeken Huis Valkenburg op 4 juli 2016. Pannenkoeken Huis Valkenburg 76., Pannenkoeken Huis Valkenburg op 4 juli 2016. Pannenkoeken Huis Valkenburg 76., Pannenkoeken Huis Valkenburg op 4 juli 2016.
Pannenkoekenparadijs, Valkenburg Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Locatie: Europa Nederland Limburg Valkenburg. Telefoonnummer: 31 43 601 5333. Pannenkoekenrestaurant, keuze uit ruim 250 verschillende pannenkoeken. Ons menu beidt verder nog heerlijke huisgemaakte soepen en verse maaltijd-salades. Zeer kindvriendelijk, onze menukaart biedt een ruime keus in kinderpannenkoeken en ze krijgen muntjes bij het eten waarmee ze leuke cadeautjes kunnen uitzoeken.

Contacteer ons