Op zoek naar pannenkoekenrestaurant onder de molen?

Onder de Molen, Bergambacht Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Wat heerlijk, onder de molen een pannenkoek eten en wat voor één. Lekker met Gyros, deze is geweldig. Bediening is wel erg jong en dreigen het overzicht te verliezen als alle tafels vol zitten. IJs is voor verkeerde tafel en dan discussie waar het ijs.
Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen Startpagina Facebook.
Ik maal echt op de steen en zorg voor de juiste, natuurzuivere ingrediënten, waardoor de voedingsstoffen blijven behouden én de smaak voortreffelijk is, zegt hij. Vraag ons eens naar de mogelijkheden voor een rondleiding! Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen. Ge G spo G ns G ord G.
Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen.
Natuurlijk zien we u liever in het echt in ons restaurant. Lekkerste pannenkoeken van de regio! Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen in Bergambacht heeft ze voor u. In alle soorten, maten en smaken! Met liefde bereid en met een glimlach geserveerd.
Onder de Molen in Bergambacht Eet.nu.
Prijs / kwaliteit 4. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. op 11 mei 2011. Voor moederdag heerlijk naar Onder de Molen geweest. Hele grappige menukaart, vlot personeel. Prijs en kwaliteit zijn in helemaal ok!

Contacteer ons