Meer resultaten voor pannenkoekenrestaurant onder de molen

Molen Spijkenisse Meiden van de Molen.
Meiden van de Molen staat voor lachen, leven en genieten van de kleine dingen. Met de rijke geuren van onze verse producten, diverse jenevers én prachtig geselecteerde wijnen! Reserveer uw diner bij Meiden van de Molen uw diner in deze bijzondere locatie in de oude molen van Spijkenisse.
Restaurant Zeeland De Kleine Toren, Frans restaurant in Zeeland.
Ook op de wijnkaart vindt u zowel de klassieke wijnen als onbekende verrassingen. Na de overname door Dennis en Jelle heeft het restaurant recent een metamorfose ondergaan. De kenmerkende elementen van het gebouw zijn bewaard gebleven, en vormen één geheel met het interieur.
Heerlijke pannenkoeken bij Pannenkoekenboerderij Aan" de Linge."
Koffie met iets lekkers! Gezellig kletsen onder het genot van een heerlijke kop koffie met iets lekkers. Naast de klassieke koffies hebben we ook diverse bijzondere varianten. Om zeker te zijn van een lekkere pannenkoek raden wij u aan om te reserveren.
De menukaart Restaurant De Mallemolen.
De recepten van Peter Ponsioen. Restaurant de Mallemolen beschikt over een uitgebreide menukaart. Het is niet altijd makkelijk om een keuze te maken. Wilt u deze keuze vergemakkelijken en ook nog verrast worden, dan kunt u natuurlijk kiezen voor het Menu van de Chef.
BookDinners.nl.
Gezellig een avond uit Restaurant Bij de Molen Ten Post.
Bij restaurant grand café Bij de Molen bent u er even helemaal uit. Wij leggen u in de watten met een hartelijke ontvangst en met de heerlijkste gerechten en bijpassende dranken. Aan de voet van de korenmolen De Olle Widde is de sfeer immer ongedwongen.
Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard.
Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen. Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen is sinds het najaar van 2012 gevestigd in een fraai gerestaureerd pand aan Molenlaan 1 te Bergambacht. Naast het restaurant bevindt zich een authentieke korenmolen en een groot terras met tachtig plaatsen.
Pannenkoeken eten bij Pannenkoekenhuis de Duivelsberg.
Wij zijn er! Heel benieuwd naar de pannenkoeken Pannenkoekenrestaurant in het bos. Middenin de bossen achter Nijmegen, aan de wandelroute N70, vind je Pannenkoekenhuis De Duivelsberg. De wit gepleisterde herberg met rood-witte luiken ligt verscholen in het groen. De terrassen voor de herberg zijn omheind met heggetjes, en overal bloeien planten en bloemen. Fijn om op zon groene plek te eten! Op zomerse dagen is het terras dé plek om te zitten. Direct aan het pand is een groot terras, maar als je van de trap naar beneden daalt kom je op een nog groter gedeelte. Terwijl wij plaatsnemen onder de grote parasols, spelen de kinderen in de naastgelegen speeltuin.

Contacteer ons