Meer resultaten voor pannenkoekenrestaurant nieuwegein

Boerderij de Middenhof Boerderij De Middenhof.
Boerderij De Middenhof. Deze oase van 19e eeuwse rust en eenvoud in het moderne Nieuwegein biedt plaats aan een brasserie een pannenkoekenhuis en een vis en vegetarisch restaurant die onder een eigen indentiteit als CFOOD Nieuwegein op de markt is gezet.
Restaurant Nieuwegein Hajé.
U kunt kiezen voor een compleet arrangement, indien gewenst inclusief een gezonde lunch. Ook voor grote groepen is Hajé Nieuwegein een uitstekende locatie. Onze grote zaal De Loods, ingericht in een sfeervolle industriële stijl, biedt ruimte aan groepen tot wel 200 personen.
Eetcafé pannenkoekenhuis De Middenhof in Nieuwegein Restaurants.nl.
7 dagen per week geopend. terras gratis draadloos internet. vergaderen recepties feesten/partijen bruiloften. heb jij een mooie foto van dit restaurant? voor dit restaurant zijn nog geen beoordelingen geplaatst, deel als eerste je ervaring! Utrechtsestraatweg 4, Nieuwegein. Utrechtsestraat 13, IJsselstein.
blog De 15 leukste pannenkoekenrestaurants in en om Utrecht Kidsproof Utrecht.
Boerderij De Middenhof Nieuwegein. In dit pannenkoekenrestaurant in Nieuwegein worden alle pannenkoeken gemaakt van natuurproducten: meel van de molenaar, groente en fruit van het land. Ze worden gebakken in een open keuken, dat ziet er spectaculair uit! Pannenkoekhuis Midden op t Land Benschop.
De Oranje Leeuw.
Vrijdag vanaf 16.00 uur. Zaterdag vanaf 11.30 uur. Zondag vanaf 11.30 uur. Wij sluiten wanneer de laatste gast is vertrokken. Wilt u buiten onze openingstijden komen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Volg ons via. 3433 CL Nieuwegein.
Pannenkoekenrestaurant Vreeswijk, Nieuwegein Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. Pannenkoekenrestaurant Vreeswijk, Nieuwegein. Restaurants in Nieuwegein. Is dit uw bedrijf? 35 van 48 Restaurants in Nieuwegein. Dorpsstraat 35, 3433 CL Nieuwegein, Nederland. 31 30 752 6999. Alle fotos 1. Online een tafel reserveren. 2 gasten 1 gast.
De Ponthoeve Pannenkoekenboerderij Vianen, MIdden Nederland.
Facebook Twitter Instagram. Vanuit Vianen komt u via de Voorstraat of De Lekdijk in de Buitenstad. Als u die af rijdt komt u vanzelf uit bij ons restaurant. Vanuit Nieuwegein zijn wij met het voet en fietsveer De Vrevia te bereiken.

Contacteer ons