Resultaten voor pannenkoekenrestaurant gouda

Restaurant De Mallemolen Uniek eten op een unieke locatie aan de Hollandsche IJssel.
Al het lekkers dat de Mallemolen u te bieden heeft op één plek verzameld. Direct naar het online reserveren.We houden het graag klein. Restaurant de Mallemolen beschikt over 35 couverts. Daardoor kunnen we onze aandacht volledig op onze gasten richten.
Sittard-Geleen by Social Deal: Korting tot wel 90% De beste deal!
Ga verder met Facebook Ga verder met Google. Vul je e-mailadres in om in te loggen. Vul je wachtwoord in om in te loggen. Onthoud mij op deze computer Onthoud mij op deze tablet. Ga verder met Facebook Ga verder met Google.
Brasserie-Bar De Zalm Gouda Eten, drinken borrel aan de Markt in het centrum van Gouda, naast de Kaaswaag. Facebook.
MARKT 34 2801 JJ GOUDA TEL. 0182 686 976 E-MAIL: INFO@DEZALM.COM. ma wo: 1000: 0100: uur do za: 0900: 0200: uur zo: 12.00 100: uur. Op dinsdag 1 januari zijn we de gehele dag gesloten. Copyright 2019 Brasserie Bar De Zalm Gouda, alle rechten voorbehouden.
Grieks specialiteiten restaurant Mykonos Gouda.
te vieren voor groepen tot 80 personen.Wij beschikken over een2e verdieping in het restaurantwaar uw ongestoord kunt genieten van uw avond met uw gezelschap. Grieks restaurant MYKONOS is sinds 1986 gevestigd in de historische binnenstad van Gouda. shared dining menu.
Restaurant Belvedère Gouda Welkom bij Restaurant Belvedère Restaurant Belvedère Gouda.
We zijn er voor iedereen van s ochtends vroeg voor een kopje koffie met gebak, tot een gezellige lunch in de middag of een heerlijk diner in de avond. Met ons terras op het centrale marktplein heeft u altijd een prachtig uitzicht op het oude stadhuis van Gouda.
FEBO, gemaakt voor jou en elke dag vers.
Dagelijks starten wij s ochtends heel vroeg met het maken van een ambachtelijke bouillon gemaakt van verse groenten om vervolgens een ragout te maken van het beste kwaliteitsvlees van 100% Nederlandse runderen uit de buurt. Iedere dag wordt van deze ragout de beroemde FEBO kroket gemaakt.
De Schaapskooi Pannenkoekenboerderij in recreatiegebied Zegersloot.
Wij houden ook altijd rekening met onze kleine gasten, voor hen maken we als u dat wenst een aparte kindertafel met kleurtjes, placemats en uiteraard hebben wij een aparte kinderhoek met spelletjes. De Schaapskooi is rolstoeltoegankelijk, heeft ruime paden tussen de tafels en een invalidetoilet.
Pannenkoe Gouda Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants.
Terug naar het restaurant overzicht Maak een reservering Bezoek de eigen site Over dit restaurant. Kom langs in het oudste Pannenkoekenrestaurant van Nederland! Pannenkoe Gouda is te vinden in een 150 jaar oud pand, wat ongekende authentieke gezelligheid met zich mee brengt.

Contacteer ons