Zoeken naar pannenkoekenrestaurant elst

t Pannekoekhuis Sturms.
Er is een soort modelkamertje ingericht dat een indruk geeft hoe het personeel in de tabaksindustrie in die tijd woonde. Ook kunt u zien hoe tabaksbladeren eruit zien en veel gereedschap dat in de tabaksindustrie werd gebruikt. 3922GD, Elst UT.
DEN TOL PANNENKOEKEN Home.
Beleef de gastvrijheid van het zuiden op een bijzondere manier. In een van. de restaurants van Den Tol kunt u ongekend genieten van een typisch Hollands gerecht, maar dan op een wel heel speciale wijze. Wij zijn niet zomaar een pannenkoekenrestaurant.
Het Berghuis t Berghuis.
t Berghuis ligt midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, aan de voet van de Amerongse Berg. Een heerlijke plek om met of zonder hond te wandelen, mountainbiken, paardrijden of gewoon lekker te ontspannen. Naast t Berghuis staat de Bergschuur.
Heerlijke pannenkoeken bij Pannenkoekenboerderij Aan" de Linge."
In deze bosrijke omgeving kunt u na een wandeling of fietstocht heerlijk genieten van een ambachtelijke pannenkoek of een lekker kopje koffie met gebak. Na een flinke verbouwing, waarbij de oude balken zo veel mogelijk bewaard zijn gebleven, is het uitgegroeid tot een sfeervol restaurant met verdieping.
De Pannekoekenbakker.
Geen 100% garantie Omdat in onze keuken wel gluten en noten aanwezig zijn kunnen wij helaas een 100% gluten of notenvrije gerecht niet garanderen, maar de eventuele besmetting zal minimaal zijn. Spelt Pannenkoeken Vanaf heden zijn al onze pannenkoeken ook verkrijgbaar in een Spelt variant.
Pannenkoekvilla Hartelust in Elst Eet.nu.
op 14 juni 2012. Ontzettend leuk pannenkoekenrestaurant maar ook een prima locatie voor de lunch! Het restaurant ziet er fris en gezellig uit en aan de kinderen wordt gedacht, zij hebben zelfs een speciale speelruimte met ballenbak. De pannenkoeken smaken heerlijk en ook met het lunchen hebben we heerlijk gegeten. Parkeerplaatsen zijn er voor de deur en achter het restaurant privé terrein. Aanwinst voor Elst!
t Pannekoekhuis Sturms in Elst Utrecht Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Elst Utrecht /. t Pannekoekhuis Sturms in Elst Utrecht. t Pannekoekhuis Sturms. Elsterstraatweg 13 3922 GD Elst Utrecht Nederland Kaart. Gemiddelde prijs 13.

Contacteer ons