Meer resultaten voor pannenkoekenrestaurant stroop

Pannenkoekhuis Stroop Nesselande.
Geachte gast; vanaf heden is Pannenkoekhuis Stroop gesloten. Een nieuwe formule zal binnenkort in dit pand worden ingevuld. Wij danken een ieder voor zijn of haar getoonde bezoek. 010 230 96 11. 3059 TX Rotterdam. 2015 Pannenkoekhuis Stroop Site by Dutchbranding B.V.
Proost Stroop Startpagina Amsterdam Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Creativiteit, oer-Hollands eten en een flinke dosis gezelligheid komen bij Stroop ineen. Echt een aa nrader voor iedereen die een afstudeer borrel geeft, een kinderfeestje wil laten slagen, ludiek wil trouwen, een alternatieve vrijdagmiddagborrel organiseert, het buitenleven van Amsterdam wil ervaren.
Stroop Pannenkoekenrestaurant IJssalon Centrum Noordwijkerhout.
Welkom bij Lucca Stroop, het gezelligste familierestaurant en ambachtelijke ijssalon van de Bollenstreek, gelegen in het centrum van Noordwijkerhout. Het pannenkoekenhuis is bereikbaar op minder dan 10 minuten rijden vanaf de Keukenhof in Lisse en de boulevards van Noordwijk en Katwijk.
Met Stroop Ofzo Het leukste pannenkoekenrestaurant in Emmen, Drenthe.
Reserveren voor zaterdagavond en zondagavond is aan te raden! Met Stroop Ofzo op Twitter. Met Stroop Ofzo op Twitter. Met Stroop Ofzo Matissepassage 22 7811 DT Emmen 0591 531068 Buiten openingstijden ook bereikbaar info@metstroopofzo.nl. Na Wildlands met zn allen naar Met Stroop Ofzo op loopafstand!
Stroop Pannenkoeken, Zuidland, Zuid-Holland.
STROOP, Amsterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Het is een plek waar wonen, werken, ondernemen, leren, spelen en eten samenkomen. Je maaltijd bij STROOP komt van dichtbij, we gebruiken zoveel mogelijk ingrediƫnten van eigen terrein. Het spek op je pannenkoek is van de Buitengewone Varkens die naast STROOP scharrelen.

Contacteer ons