Zoeken naar pannenkoekenrestaurant purmerend

Body Fit Shop.
Al sinds 1995 zijn wij werkzaam op het gebied van sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten. Gedurende deze tijd hebben wij niet alleen een schat aan ervaring opgebouwd, maar ook één van de grootste assortimenten, met alleen topproducten waar wij voor honderd procent achter staan.
de andere oever De Andere Oever.
Eetcafé de Andere Oever te Purmerend is een bijzonder eetgelegenheid. Een sfeervol restaurant aan de rand van de stad waar mensen met een beperking aan het werk zijn. Lees meer over ons. Bij ons kunt u terecht voor lunch en diner.
Restaurant Tydloos.
Vanaf 11.00 uur ben je van harte welkom bij restaurant Tydloos voor een heerlijke koffie, espresso, cappuccino of latte macchiato. Voor een uitgebreide lunch of een borrelhapje kan je van dinsdag tot en met zondag tussen 12.00 uur en 16.00 uur terecht.
Senso Sushi Grill Sushi en wokrestaurant in Purmerend.
1441 DD Purmerend. Meer dan honderd. Senso Sushi Grill ligt in het centrum van Purmerend, midden in het uitgaansgebied, aan de koemarkt. Voor velen een begrip. om in het weekend uit te gaan, voor anderen. dé plek om lekker een hapje te eten.
Restaurant Fenicie Fenicie Libanees Restaurant.
Dineren in onze lounge of nagenieten onder het genot van een waterpijp, één van onze speciale koffie's' of onze heerlijke thee. De Feniciërs waren het volk dat zich vandaag de dag het volk van Libanon noemt. Fenicie is een culinair hoogstaand restaurant gelegen in de mooie stad Purmerend.
FEBO, gemaakt voor jou en elke dag vers.
Dagelijks starten wij s ochtends heel vroeg met het maken van een ambachtelijke bouillon gemaakt van verse groenten om vervolgens een ragout te maken van het beste kwaliteitsvlees van 100% Nederlandse runderen uit de buurt. Iedere dag wordt van deze ragout de beroemde FEBO kroket gemaakt.
Het restaurant Japans Restaurant Hoorn restaurant, sushi, japans eten, Purmerend, onbeperkt sushi eten, uit eten, Hoorn, Japanse keuken, sushi en grill restaurant.
Uiteraard mogen de traditionele hapjes niet op de kaart ontbreken. Japanse lekkernijen zoals de Gyoza pasteitjes, Tsukune van kipgehakt, Tonkatsu van krokante varkenshaas en de Udon bami soep worden volgens traditioneel recept klaargemaakt. Vanuit de sushi counter bereiden de Chefs diverse sushis, o.a.
Kozee Eten en drinken Home.
Op de Koemarkt in Purmerend komt een droom voor ons uit. Restaurant Kozee is ons restaurant waar we u graag verwelkomen. De passie voor gastvrijheid, het werken met de mooiste seizoensgebonden producten en de lekkerste wijnen is een gevoel wat we graag over brengen.

Contacteer ons