Op zoek naar pannenkoekenrestaurant purmerend?

Contact en openingstijden.
Familierestaurant de Boffert. 1448 MB Purmerend. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Bekijk De Boffert op de kaart. Wij gaan verbouwen. 2018 zullen wij weer open gaan. Graag weer tot dan!
De Boffert in Purmerend Eet.nu.
Er is een speelveld voor de kinderen en u kan binnen of buiten eten. Eten drinken 10. Prijs / kwaliteit 10. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Plaatsen met restaurants in de buurt van Purmerend.
Tijdelijk gesloten wegens verbouwing.
Pannenkoekenhuizen in Purmerend Eet.nu.
Pannenkoekenhuizen in Purmerend. Alle Pannenkoekenhuizen in Purmerend. Uit eten in Purmerend? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Eindcijfer tussen 1 10.
De Pannenkoekenhoek in Purmerend Eet.nu.
Zeker een aanrader ook als je niet zoveel te besteden heb het is niet duur maar wel heerlijk eten! Eten drinken 10. Prijs / kwaliteit 10. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Plaatsen met restaurants in de buurt van Purmerend.
Kindvriendelijk restaurant Noord Holland De Witte Swaen.
Wij zijn een kindvriendelijk restaurant met een missie: Jong en oud laten smullen van onze gerechten. Je kunt dan ook alle kanten op met onze uitgebreide menukaart. Naast zon 60 pannenkoeken om van te watertanden, serveren we à la carte gerechten met vis of vlees, Zwitserse kaasfondue en heerlijk frisse maaltijdsalades.
Pannenkoeken restaurants in Purmerend en omgeving Restaurants.nl.
De Pannenkoekenhoek Pannenkoeken Padjedijk 1, Purmerend, di wo do vr za zo pannenkoekenhuis. De Boffert Pannenkoeken Weidelandpad 3, Purmerend, wo do vr za zo restaurant. t Beemster Pannenkoeken Middenweg 177, Middenbeemster, di wo do vr za zo 5.0 km pannenkoekenhuis.
Pannenkoekenhuizen in Purmerend IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Purmerend /. Pannenkoekenhuizen in Purmerend IENS. Pannenkoekenhuizen in Purmerend IENS. 4 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. ALLES Al onze restaurants.

Contacteer ons