Meer resultaten voor pannenkoekenrestaurant vreeswijk

Pannenkoekenrestaurant Vreeswijk, Nieuwegein Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Pannenkoekenrestaurant Vreeswijk is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben. Bezig met zoeken naar beschikbare tijden. De door jou geselecteerde tijd is al verstreken. Vind beschikbare tijden op thefork.
Vreeswijk in Nieuwegein Eet.nu.
Het ziet er erg mooi uit en is niet zo ouderwets zoals je meestal verwacht in een pannenkoekenrestaurant. Voor de kinderen is er een grote kinderspeelkamer en achterop de placemats zitten kinderkleurplaten. Ze kregen na afloop zelfs een klein cadeautje. De pannenkoeken zijn goed van smaak met rijkelijk beleg. Als nagerecht had ik de chocomousse die werkelijk heerlijk was. Wij komen vlug nog eens! Eten drinken 8. Prijs / kwaliteit 8. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. op 8 mei 2011. Pluspunt is de leuke locatie in Vreeswijk aan het water.
De Oranje Leeuw.
Sfeervol genieten in Vreeswijk. Een" echt Hollands restaurant waar je in een sfeervolle omgeving, betaalbaar kan genieten van Hollandse specialiteiten." Direct reserveren Bekijk menukaart. De Oranje Leeuw staat voor zoveel mogelijk eerlijke, zuivere en duurzame Hollandse producten. Zo zijn bijvoorbeeld de gebruikte kazen in onze kaasfondues ambachtelijk bereidt en is ons meel ingekocht bij de Korenmolen de" Windotter" in IJsselstein welke onbewerkt is.
Pannenkoekenrestaurant Vreeswijk Nieuwegein Oozo.nl.
Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 50790072 en is gelegen in Vreeswijk in de gemeente Nieuwegein. Bij Pannenkoekenrestaurant Vreeswijk zijn tussen de 11 en 20 personen werkzaam. Bekijk alle nieuwe bedrijven in Vreeswijk. Toon in Google Maps. Gegevens Pannenkoekenrestaurant Vreeswijk.
Pannenkoekenrestaurant Vreeswijk Nieuwegein.
Voeg uw review toe voor Pannenkoekenrestaurant Vreeswijk. Uw e-mailadres zal niet worden gebruikt voor commerciƫle doeleinden. high tea, afternoon tea. Schrijf iets over uw ervaring. Bent u de eigenaar of de vertegenwoordiger van Pannenkoekenrestaurant Vreeswijk. Met een uitgebreide vermelding op www.highteawereld.nl geniet u van de volgende voordelen.:
Pannenkoekenrestaurant Vreeswijk in Nieuwegein.
Zoek een restaurant. Zoek een deal. Pannenkoekenrestaurant Vreeswijk in Nieuwegein. Online reserveren niet mogelijk. Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk. Over Pannenkoekenrestaurant Vreeswijk. Dorpsstraat 35, 3433 CL Nieuwegein. Klik hier voor de openingstijden en meer. Reviews van Pannenkoekenrestaurant Vreeswijk.
Reviews over Pannenkoekenrestaurant Vreeswijk Opiness Spreekt uit ervaring.
Pannenkoekenrestaurant Vreeswijk 10. New York Pizza. Bourgondisch Vreeswijk B.V. Reviews zijn afkomstig van.: Voeg een nieuw bedrijf toe. Winnaars Zorgverlener Awards 2018. Op 26 juni 2018 werden de best gewaardeerde en aanbevolen fysiotherapeuten, logopedisten, huid-en oefentherapeuten tijdens een feestelijke bijeenkomst in het zonnetje gezet met een klant award gebaseerd op hun klantoordelen gegeven tijdens het Qualiview onderzoek in het afgelopen jaar.
Pannenkoekenrestaurant Vreeswijk VVV NL.
Wij bieden onze gasten de lekkerste pannenkoeken aan! Maar voor onze gasten die toch net iets anders willen dan pannenkoeken hebben wij nog een ruim assortiment! kipsate, vakenshaas, salades, en een lekker visje! Daarnaast zijn wij erg gericht op kinderen.

Contacteer ons