Resultaten voor pannenkoekenrestaurant utrecht

Restaurant West in Utrecht Voor een gezellige lunch of diner.
Restaurant West Utrecht. Restaurant West is het restaurant in Utrecht voor iedereen die even wil afblazen na het werk en een tweede huiskamer zoekt om lekker uit eten te gaan in Utrecht. Wij zijn centraal gevestigd op de Vleutenseweg 433.
Restaurant Utrecht Den Draeck Uit eten Utrecht restaurants.
Gelegen in het centrum van Utrecht aan de beroemde Oude Gracht bevindt zich een restaurant waar u zich waant in de prachtige werfkelders met oud Utrechts tintje. Een moderne maar romantische setting waar u kunt genieten van een heerlijk avondje tafelen.
De Muntkelder.
Iedere dag bakken we de lekkerste PANNENKOEKEN op ambachtelijke wijze in de koekenpan op hoog vuur. Pannenkoeken met spek, appel, rozijn, ijs, zalm of kip. We bakken ze allemaal. En we maken MEER soepen, salades, broodjes, taartjes en gerechten met aardappeltjes uit de oven. Kom vooral zelf proeven in onze werfkelder of op het terras aan de Oudegracht in Utrecht.
Welkom bij Bar Restaurant Aperitivo Utrecht 030-2331989.
Maar vanwege een couvert-actie er toch beland en aangenaam verrast door het goede eten en de vriendelijke bediening. Echt een prima prijs/kwaliteit-verhouding en heerlijke wijn. Een aanrader als je lekker maar niet te duur wilt eten. Bar Restaurant Aperitivo. Aperitivo, Vinkenburgstraat 20, 3512 AB, Utrecht Mail ons.
De Pannekoekenbakker.
Gelegen pal aan de Maarsseveense Plassen tussen Utrecht en Maarssen ligt het strak ingerichte pannenkoekenrestaurant De Pannekoekenbakker Maarsseveense Plassen. Het restaurant is de ideale plek om te genieten van overheerlijke pannenkoeken, uitstekende koffie met gebak en/of apfelstrudel. Dit na een wandeling, een dag aan de Maarsseveense Plassen of rustmoment tijdens uw fietstocht langs de Hollandse water linie route.
Restaurant ElVi Hoofdpagina.
Vraag om een WIM-arrangement. Heerlijk dineren op ons stadsterras met mooie zomerse gerechten zoals coquille met langoustine papaya en pitaya https//t.co/OSTJNjIPm2: 1130: 12-07-2018. Heerlijk dotan rockwerchter https//t.co/BUrJQYS8hf: 2308: 11-07-2018. Jan van Scorelstraat 21-23. 3583 CJ Utrecht. Tel: 030 251 39 13.
Pannenkoekenhuizen in Utrecht IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Utrecht /. Pannenkoekenhuizen in Utrecht IENS. Pannenkoekenhuizen in Utrecht IENS. 1 restaurant gevonden dat overeenkomt met je zoekcriteria. ALLES Al onze restaurants.
Restaurant Zuiver in Utrecht heerlijk gastvrij.
Naast het restaurant beschikt Zuiver over twee ruimtes; de Herenkamer en de Zuiverzaal. Door de ligging nabij de A2 in Utrecht is Restaurant Zuiver een ideale ontmoetingsplaats voor een vergadering, meeting of een zakelijke afspraak. Een feest bij Restaurant Zuiver staat garant voor een gastvrije en culinaire beleving!

Contacteer ons