Zoeken naar pannenkoekenrestaurant utrecht

Restaurant Plein 50 Utrecht Park Plaza Hotel Utrecht Hotelrestaurant.
Dineren in restaurant Plein 50 in Utrecht Geniet van uitstekend bereide internationale gerechten in restaurant Plein 50 in Park Plaza Utrecht. De relaxte sfeer van dit restaurant is ideaal voor informele ontmoetingen en ongedwongen etentjesperfect voor de zakelijke reiziger en vakantieganger.
restaurant goesting.
3572 DH, Utrecht. 7 days a week 12.00-24.00. Wij hebben heerlijk gegeten en zijn heerlijk verzorgd door een zeer vriendelijke bediende. De kalfstong was heerlijk net zoals de cassoulet en de beef wellington. Een mooie Barossa wijn maakte het helemaal af. 2015 Restaurant Goesting ontwerp mceelman.
Bovenfoyer / restaurant Het Huis Utrecht.
3513 SE Utrecht. ma/vr 9u 17u. meetings en events. Search for: Zoeken. VERHUUR Bovenfoyer / restaurant. De bovenfoyer op de eerste verdieping is voorzien van een professionele keuken. De foyer kan gehuurd worden voor kleine borrels of bijeenkomsten met een diner. De bovenfoyer kan ingericht worden als restaurant.
Restaurant American Steakhouse Broadway Utrecht.
Van noord naar zuid loopt de Oudegracht die uniek is vanwege zijn werven, lage kades waarop de werfkelders van de huizen aan de gracht uitkomen. In een van deze middeleeuwse werfkelders creëert Broadway American Steakhouse al bijna 25 jaar een stukje New York in hartje Utrecht.
Hemingway Cafe Restaurant Utrecht.
Janskerkhof 6, 3512 BK Utrecht. Welkom bij Hemingway., Ook in de koude maanden kan je bij ons op het terras in het café en in ons restaurant heerlijk warmpjes eten. Met onze winterse kaart geven we u een ruime keuze uit heerlijke seizoensgerechten.
Restaurant Utrecht Selamat Makan binnenstad van Utrecht.
Vegetarisch restaurant Utrecht. Vegetarisch restaurant Utrecht? Restaurant Selamat Makan serveert u traditionele gerechten uit de Gordel van Smaragd in een interieur dat gevuld is met elementen uit de cultuur van Indonesië. Om te weten te komen welke vegetarisch gerechten wij serveren, kunt u onze menukaart online raadplegen.
Biologisch restaurant Gys Utrecht Biologisch eten drinken.
Biologisch eten en drinken, met aandacht bereid en zoveel mogelijk gemaakt van streekproducten. Gezond eten kost meestal wat meer tijd. Gys brengt daar verandering in. Eten en drinken dat met liefde en streekproducten wordt bereid, zonder dat jij er veel tijd aan kwijt bent.
Restaurant Utrecht het bijzondere Stadskasteel Oudaen.
Restaurant in hartje Utrecht. Ons sfeervolle en authentieke restaurant in Utrecht vindt u in het prachtige Stadskasteel Oudaen, midden in het centrum. Op loopafstand van het Centraal Station en aan de mooiste gracht van Utrecht ziet u vanzelf het prachtige kasteel.

Contacteer ons