Resultaten voor pannenkoekenrestaurant overijssel

Pannenkoekenrestaurant Overijssel Kindvriendelijk Ruim Aanbod!
Vervelen tijdens het wachten op je pannenkoek is bij het gezelligste pannenkoekenrestaurant van Overijssel niet nodig. In Twekkys indoor klim en speelparadijs ga je op ontdekkingsreis door de geheime gangen, speel je in de ballenbak en ga je via de glijbaan weer naar buiten.
HOLLAND Pannenkoeken Kampen Zwolle Dronten.
is een eigentijds pannenkoekenrestaurant waar je kan genieten van meer dan pannenkoeken alleen. Ook worden er stoere vleesgerechten voor u bereid zoals een saté van de haas, runderspies of een Holland hamburger. Voor de lunch hebben wij nog meer mogelijkheden zoals vers frisse salades, flammkuchen, diversen Hollandse broodjes en huisgemaakte soepen.
Erve Brooks Hof van Twente.
Bij de museumboerderij kun je de boerderij bezichtigen, dieren kijken, iets moois maken van klei, spelletjes spelen, oude landbouwwerktuigen bekijken en natuurlijk ook een kopje koffie drinken of lekker samen lunchen. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin incl.
Pannenkoekenrestaurant Overijssel.
U bent hier. Homepage Pannenkoekenrestaurant Menukaart Pannenkoek De Rheezerbelten. Kijkje in de kaart. Alvast nieuwsgierig en kijken naar de vele soorten pannenkoeken en keuzes van de menu's? Download hier de menukaart Pannenkoeken 2019 of de speciale Kindermenukaart 2019. Menukaart Rheezer Bistro.
Pannenkoekenhuis / Pannenkoekenrestaurant Hardenberg Overijssel.
Dan maken we die toch gewoon? Voor wie wat minder dol is op pannenkoeken, hebben we een uitgebreide keuze aan plategerechten en verschillende menu's' ook speciaal voor kinderen. Klik op één van beide linken voor de Menukaart Pannenkoekenrestaurant en voor onze speciale Kindermenukaart Pannenkoekenrestaurant.
Restaurant Jan Steen Welkom bij Restaurant Jan Steen!
In het landelijke Overijssel, in zowel Heino als Tubbergen vindt u Restaurant Jan Steen. Hier kunt u in een rustieke omgeving en bij de markante open haard zelf uw gerechten uitkiezen en bereiden op de grill. Gezelligheid kent geen tijd!
t Pannekoekhuis Olst. t Pannekoekhuis Olst t Pannenkoekhuis.
login to see how to fix this. U vindt t Pannekoekhuis in Olst aan de dijk op de weg N377 tussen Deventer en Zwolle. Ook kunt u ons bereiken met het pontje over de IJssel vanuit Welsum, dat hier voor de deur aanmeert.
Pannenkoekenrestaurant.
Of u nu op zoek bent naar een pannenkoekenrestaurant bij u in de buurt of een pannenkoekenrestaurant aan de andere kant van het land; met RestaurantCadeau geniet u gegarandeerd van de beste pannenkoeken bij een pannenkoekenhuis naar uw keuze. Heeft u geen zin in pannenkoeken maar wilt u wel de gezellige sfeer van een pannenkoekenhuis meemaken?

Contacteer ons