Op zoek naar pannenkoekenrestaurant kaatsheuvel?

Pannenkoeken restaurants in Waalwijk en omgeving Restaurants.nl.
Duinlust Pannenkoeken Duinlaan 1, Kaatsheuvel, ma di wo do vr za zo 3.3 km eetcafé. De Roestelberg Pannenkoeken Roestelbergseweg 2, Kaatsheuvel, ma di do vr za zo 3.6 km restaurant. De Pannekoekenbakker Pannenkoeken Vismarkt 4, Heusden, ma di wo do vr za zo 7.5 km pannenkoekenhuis.
Pannenkoekenrestaurant Kaatsheuvel De Financien.
Het Pannenkoekenrestaurant van Kaatsheuvel. Op nog geen 5 minuten rijden van het familiepark de Efteling, ligt het leukste Pannenkoekenrestaurant in de omgeving van Kaatsheuvel. Het restaurant nabij Kaatsheuvel is ideaal als u na een leuke dag met uw kinderen nog even uit eten wilt gaan.
Pannekoekenrestaurant D'n' Berepot Voor ambachtelijke gebakken pannenkoeken.
Verder staan er huisgemaakte soepen en toetjes op de kaart en aan de niet pannenkoek liefhebber wat wij met onze pannenkoeken niet voor kunnen stellen is natuurlijk ook gedacht. MOMENTEEL HEBBEN WE DIVERSE NAJAARS SPECIALS OP DE KAART STAAN MET NATUURLIJK OOK EEN PASSEND BIERTJE!
Polles Keuken pannenkoekenrestaurant Efteling.
Parkplattegronden zijn verkrijgbaar bij de ingang van de Efteling. Van daaruit is het 5 minuten lopen naar dit pannenkoekenrestaurant. Ontdek meer restaurants. Vlees Het Wapen van Raveleijn Diner. Pizza's' en Pasta's' Pinokkio's' pizza pasta restaurant. poffertjes en dranken t Poffertje.
Eindelijk weer pannenkoeken eten in Kaatsheuvel Reizigersbeoordelingen Restaurant Hotel de Lakei TripAdvisor.
Veganistische restaurants in Kaatsheuvel. Vegetarische restaurants in Kaatsheuvel. Vis en zeevruchten restaurants in Kaatsheuvel. De beste IJs in Kaatsheuvel. De beste Wafels en crêpes in Kaatsheuvel. De beste Tapas in Kaatsheuvel. Nagerechten in Kaatsheuvel. Alle dingen om te doen in Kaatsheuvel.
Pannenkoeken, Partycentrum, Recreactie De Financien.
In ons erkende pannenkoekenrestaurant kunt u, als tussendoortje of als complete maaltijd als afsluiting van een dagje Efteling, genieten van 1 van onze vele pannenkoeken. Met onze speeltuinen kunt u uw kinderfeestje natuurlijk ook bij ons vieren. Wilt u een feestje vieren, maar wilt u de organisatie graag uit besteden?
Pannenkoekenhuis bij Kaatsheuvel De Financiën.
Klik hier voor onze actuele openingstijden. Pannenkoekenrestaurant de Financiën is centraal gelegen in Midden-Brabant op maar 5 autominuten van zowel De Efteling in Kaatsheuvel, Tilburg als Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen. In de iets verdere omtrek bevinden zich nog De Biesbosch en Safari park De Beekse Bergen.
Home De Roestelberg.
We maken graag een vrijblijvende offerte voor u op maatZaal Berg" en Dal" heeft een eigen bar, wc invalidetoilet en gaderobe. De Zaal is bourgondisch ingericht en uiteraard is het mogelijk om de zaal verder zelf te versieren met slingers en ballonnen.

Contacteer ons