Meer resultaten voor pannenkoekenrestaurant drenthe

Pannenkoekenhuis Kabouterwoud in Zuidwolde Drenthe De heerlijkste pannenkoeken van Zwolle, Emmen, Hoogeveen, Heerenveen, Ommen, Hardenberg en omstreken Ook leuk voor kinderfeestjes of groepsactiviteit
Bij pannenkoekenhuis het Kabouterwoud in Zuidwolde, Drenthe is van alles te beleven. TJOEK, TJOEK, daar rijdt de stoomlocomotief, maar onze kabouters hebben geen tijd om ernaar te kijken want die zijn druk aan het werk om de lekkerste pannenkoeken van Drenthe te maken.
De Strohoed Pannenkoekenrestaurant Elp Drenthe.
Pannenkoekenrestaurant De Strohoed. Kom genieten van oudhollandse pannenkoeken bij pannenkoekenrestaurant De Strohoed in Elp, Drenthe. Onze keuken kan voor vrijwel elk speciaal dieet pannenkoeken bereiden uitgezonderd pinda-allergie, zodat iedereen aan tafel kan genieten van dit heerlijke oudhollandse gerecht. Zo zijn glutenvrije, melkvrije en eivrije pannenkoeken geen probleem.
Met Stroop Ofzo Het leukste pannenkoekenrestaurant in Emmen, Drenthe.
Tot en met 16 maart 2018 op woensdag, donderdag en vrijdag: bij 4 pannenkoeken, 2 pannenkoeken gratis bij 6 pannenkoeken, 3 pannenkoeken gratis bij 8 of meer pannenkoeken, 4 pannenkoeken gratis de goedkoopste pannenkoeken zijn gratis. Deze actie geldt alleen voor Lees meer.
Pannenkoekenpagina Drenthe.
Pannenkoekenrestaurant De Strohoed is gevestigd in een verbouwde boerderij in Elp. Het is een gezellig familierestaurant waar de lekkerste pannenkoeken van Drenthe ambachtelijk worden gebakken. Voor de kinderen is er een eenvoudig kinderhoekje waar ze lekker kunnen spelen. Buiten is een speelweide met een schommel en een glijbaan.
Beste 8 Pannenkoekrestaurant in Drenthe DagjeWeg.NL.
BORGER, DRENTHE Bij Pannenkoek Speelboerderij De Deugniet in het Drentse Borger genieten de ouders van een pannenkoek, terwijl de kinderen zich vermaken op het piratenschip. open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag soms geopend op maandag. Pannenkoekenrestaurant Speelboerderij de Deugniet.
Pannenkoekenhuis Diever Herberg De Wilde Hof Drenthe Drents-Friese Wold.
De pannenkoeken worden al ruim 50 jaar bereid met authentiek molenaarsmeel. Het recept van de pannenkoeken is in de loop der jaren onveranderd gebleven en nog steeds bepalend voor het grote succes van pannenkoekenrestaurant Herberg De Wilde Hof. Direct contact opnemen? Bel, mail of bezoek de site. 0521 381242 info@herbergdewildehof.nl Bezoek onze website Middenweg 12 8381 XM Vledder Drenthe.
Oud Saksische Koffie en Pannenkoekboerderij t Hoes van Hol-An.
Je waant je weer even in het Drenthe van weleer. Sinds 1965 bevolken niet langer de koeien de stallen, maar wordt t Hoes van Hol-An vereenzelvigd met een uitgelezen stek voor een goede kop koffie met een Drentse wafel, een uitsmijter, kopje soep of een heerlijke pannenkoek.
PANNENKOEKENRESTAURANTS IN DE PROVINCIE DRENTHE.
Pannenkoekenrestaurants in de provincie Drenthe. Pannenkoekboerderij t Hoes van Hol-An. Pannenkoek en Speelboerderij De Deugniet. Bospub de Boerdennen. Pannenkoekenboerderij In de Zaagkoele. Pannenkoekenrestaurant De Strohoed. Pannenkoekenboerderij t Maotie. Restaurant Pannenkoekenboerderij Brinkzicht. Pannenkoekenschip De Libert. Pannenkoekenhuis De Baander. Te midden van heide en bossen ligt Odoorn.

Contacteer ons