Op zoek naar pannenkoekenrestaurant brabant?

Grote speeltuin Brabant Hèt Pannekoeckershuys.
Kom naar de grote speeltuin van Koeckers in Brabant, en beleef een vrolijke dag uit met het hele gezin. Bij ons kunnen de kinderen namelijk zowel binnen als buiten spelen in een grote en diverse speeltuin, en daarna genieten van een heerlijke pannenkoek.
PannenkoekenHuis ten Bosch.
Lokale legendes komen tot leven bij pannenkoekenrestaurant Huis ten Bosch in CHaam. Nominatie Misset Horeca Terras Top 100. PannenkoekenHuis ten Bosch behaalt mooie plaats in Terras Top 100! Pannenkoekenrestaurant Huis ten Bosch in Chaam hoogste Brabantse notering in Terras top 100.
Pannenkoekenhuizen in Noord-Brabant Eet.nu.
Lijst toevoegen Sluiten. 74, 6 recensies. Dorpsstraat 2 Esbeek. 4 positieve stemmen 1 negatieve stem. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Het leukste pannenkoekenhuis van Brabant en omstreken! 73, 213 recensies. Valkenswaardseweg 31a Leende. 145 positieve stemmen 44 negatieve stemmen.
Pannenkoekenpagina Noord-Brabant.
Hoeve Kakelbont Pannenkoekenrestaurant. 5581 VB Waalre. Tel: 040 221 27 23. In het zomerseizoen.: Dinsdag t/m zondag 11.30 21.30. In het winterseizoen.: Dinsdag t/m donderdag 16.00 20.30 uur. Vrijdag t/m zondag 11.30 20.30 uur. s Maandags gesloten muv schoolvakantiesregio. Reserveren buiten onze openingstijden is mogelijk voor grotere gezelschappen. Proeven en genieten van een onvervalst stukje Brabant, dat kan nog!
Het leukste pannenkoekenhuis van Brabant Pannenkoekenhuis Pluk.
Het leukste pannenkoekenhuis van Brabant, Pannenkoekenhuis Pluk! Een pannenkoekenhuis in Brabant is zo gevonden maar het leukste pannenkoekenhuis in Brabant is toch wel Pannenkoekenhuis Pluk in Beek en Donk. Dat zeggen wij niet alleen zelf, maar Pannenkoekenhuis Pluk is gekozen tot het leukste pannenkoekenhuis van Brabant.
Beste 13 Pannenkoekrestaurant in Noord-Brabant DagjeWeg.NL.
Herberghe de Coeckepanne. Pannenkoekenrestaurant Huis ten Bosch. CHAAM, NOORD-BRABANT Sprookjes en kabouters, dat is het centrale thema van Pannenkoekenrestaurant Huis ten Bosch. Neem plaats op het grote terras of smikkel van een pannenkoek binnen. open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
Home Pannenkoekenrestaurant Noord-BrabantPannenkoekenrestaurant Noord-Brabant. Home Pannenkoekenrestaurant Noord-Brabant.
Welkom bij pannenkoeken restaurant Noord brabant. Verscholen in het groen en met de vecht als eeuwenoude metgezel ligt Vreeland. Ons restaurant is een voormalig Vreelands koetshuis uit 1871 en hier wordt al ruim. 45 jaar op ambachtelijke wijze pannenkoeken gebakken met de allerbeste ingrediënten en volgens authentieke receptuur.
Welkom Pannenkoekenhuis De Ontdekking.
Als het lekker weer is kunnen de kinderen ook buiten spelen, want wij bij Pannenkoekenhuis de Ontdekking in Brabant hebben ook buiten een grote speeltuin. Hier staan onder andere schommels, een reuzenglijbaan, wipkippen, fietsplein, trampolines en in de zomermaanden een springkussen.

Contacteer ons