Meer resultaten voor bowlen kinderfeestje den haag

Bowlen met je verjaardag! Bowling en Recreatiecentrum Westerpark Kidsproof Den Haag.
Sluiten Versturen x. Volg Kidsproof Den Haag. Volg ons op Instagram. Like ons op Facebook. Volg ons op Twitter. Lees onze nieuwsbrief. Ontvang onze nieuwsbrief. Bowlen met je verjaardag! Terug naar vorige pagina. Heuvelweg 42716, DZ Zoetermeer. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Vier je partijtje bij Bowling en recreatiecentrum Westerpark. Bowlen, spelen, eten en meer! Begin je kinderfeestje met een uurtje discobowlen en daarna lekker frites eten met een snack, saus, glaasje limo en een ijsje.
Bowling westerpark Bowling en Recreatiecentrum Westerpark.
Ook voor kinderfeestjes, vergaderingen, partijen en nog veel meer, bent u bij ons bij het goede adres.Ons recreatiecentrum is goed bereikbaar en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. Neem een kijkje op onze website voor de velen mogelijkheden en voor vragen kunt u altijd bellen en/of e-mailen.
Bowling Kinderfeestje.
Happy McBowl is te reserveren tot 1630: uur starttijd bowlen. Het hele jaar door! Ook voor de Ouders! Ook voor de ouders of familie is het mogelijk om aan alle kidsparty's' mee te doen tegen dezelfde voorwaarden, of huur een extra baan naast de party. Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen. Ook voor de hele kleintjes kunnen we er een feestje van maken. Gooi in 5 frames een prachtig monster bij elkaar en neem na afloop jouw monster als een printje mee naar huis. Dan krijg je ook nog een snoepzakje en is het feestje compleet! Happy Birthday Taart.: Je kunt bij Bowling Scheveningen ook jouw taart bestellen. standaard bieden wij de volgende taarten incl. 8 personen slagroom of chocolade 1695., 12 personen slagroom of chocolade 2550., 18 personen slagroom of chocolade 3450., Wil je een themataart? neem graag even contact met ons op! Strikes, Bites Drinks. Bowling Scheveningen B.V. Gevers Deynootweg 990-2. 2586 BZ Den Haag.
Ockenburgh Active bowlen in Den Haag Bowling Ockenburgh Active DagjeWeg.NL.
Onderbreek je vergadering met een potje bowlen op één van de twaalf kunststof bowlingbanen of vier je kinderfeestje. Iedere zondag kun je hier discobowlen en pannenkoeken eten. Bowling Ockenburgh Active in Den Haag leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje vanaf 1250, p.p.
Bowlen in Den Haag: Bespaar nu tot 70% op bowlen in Den Haag GROUPON.nl.
In de bowlingbaan Den Haag is het altijd gezellig en nu kan je er heen met korting van Grouponh3Ga bowlen met vrienden of familie in de bowlingbaan Den Haag/h3In de residentie is het altijd goed uitgaan, maar nu helemaal omdat Groupon nu bonnen heeft om met korting te gaan bowlen in Den Haag.
Bowlen Ockenburgh Active.
Ockenburgh Active is al ruim 35 jaar de plek voor een gezellige, actieve en sportieve vrijetijdsbesteding voor jong en oud. Uiterst geschikt als familie-uitje, bedrijfsfeestje, kinderfeestje of gewoon voor bowlingplezier. 1 Uur of uiteraard langer bowlen onder het genot van een hapje en drankje of een arrangement behoort tot de mogelijkheden. 2554 BX Den Haag.
GlowGolf GlowGolf kidsparty.
Kinderfeestje in combinatie met Bowling? Pizzeria La Galleria? check de combinatiefeestjes! Wij bieden diverse mogelijkheden on het kinderfeest te combineren met een van onze partners op Scheveningen. Check het kopje combinatie-feestjes' onder arrangementen. Per baan max. Per kinderpartijtje min. Per verjaardag met kinderen onder de 10 jaar moet er min. één volwassene meespelen. Begeleiders van kinderfeestjes betalen 3.50 voor limo en taart en mogen gratis meespelen. Reserveren of meer info? GlowGolf kidsparties kunt u zelf online boeken. met de bowling graag even een mail of telefoon aangezien wij dan uw komst en wensen bij de derde' partij kenbaar moeten maken. Voor het pizza feestje kunt u direct reserveren met sales@entrada-restaurants.nl. Palace Promenade winkelcentrum. Gevers Deynootweg 990-70. 2586 BZ Den Haag.
Kinderfeestje Bowlen Kidzy.nl.
Bowlen bij Borchland. Bowlen bij Net Iets Anders. Bowlen in Zaandam. Bowlen bij de Zoete Inval. Discobowlen bij Knijn. Bowlen bij de Kegel. Bowlen bij Urbana. Hoe werkt het? Zoek een feestje. Zoek in het grootste kinderfeestje aanbod van Nederland.

Contacteer ons