Zoeken naar restaurant den haag

Gauchos Grill-Restaurants.
Klik hier voor recencies over ons restaurant. Gauchos Grill-Restaurant in Den Haag is één van onze oudste Nederlandse vestigingen. De Oude Molstraat met zijn authentieke gevels ligt midden in het historische Hofkwartier, vlak naast Paleis Noordeinde. Deze oud-Hollandse omgeving heeft zich ontwikkeld tot een gezellig stadscentrum.
BIB Gourmand 2018 Hotspot op de DENNEWEG Den Haag Restaurant Oogst Denneweg Den Haag. Your SEO optimized title.
Bij iedere Oogst serveren we 10 verschillende gerechten, afgestemd op het seizoen. Groenten, kruiden een eetbare bloemen komen uit eigen moestuin waar Restaurant Calla's' ook gebruikt van maakt. Bij iedere Oogst selecteren we bijpassende wijnen, die we per glas serveren. 2514 CG Den Haag.
Rijsttafel Catering Take Away Toko Frederik. Toko Frederik de Rijsttafel specialist van Den Haag.
De maaltijd kan worden afgesloten met fruit, ijs of een kopje koffie of thee met spekkoek. Onze Chef-kok en kok komen beide uit West-Java en hebben in Den Haag gekookt in vele gerenommeerde restaurants, waaronder restaurant Bali in Scheveningen en Restaurant Sarinah aan het Goudenregenplein.
Restaurant Groepen Borrels Den Haag Restaurant de Tapperij. Your SEO optimized title.
Verborgen in de negentiende-eeuwse sfeervolle Archipelbuurt in Den Haag, vindt u op een hoekje van de Atjehstraat restaurant De Tapperij. Een restaurant met de klassieke Franse keuken als basis in de ambiance van één van de oudste cafés in Den Haag sinds 1886.
Bar Restaurant Pavlov Bar Restaurant Terras.
Ons restaurant is veelzijdig. U kunt bij ons terecht met grote en kleine gezelschappen, voor lunch, diner, borrel en vergadering. Wij houden van een ongedwongen sfeer waar u zich als gast thuis kunt voelen. Plof lekker neer met een kop koffie in een van onze sofas bij de open haard of drink een borreltje aan de bar. In de zomermaanden zit u heerlijk buiten op ons terras of in de tuin, met uitzicht op de Nieuwe Kerk. Midden in Den Haag.
Restaurant de Basiliek Den Haag.
Restaurant in Den Haag sinds 1996 voorheen op een andere locatie, midden in het centrum op loopafstand van Centraal Station, het Mauritshuis en naast het Plein. Wij staan voor eerlijk, betaalbaar en vooral lekker eten in een relaxte, gezellige sfeer.
Adressen voor kindvriendelijke restaurants Kidsproof Den Haag.
Bij Instock Den Haag red je eten. Dat voelt niet alleen lekker, het ís ook heel lekker! Fijn zo'n' plek waar het altijd gezellig is en de sfeer goed. Bij restaurant Het Heden in Den Haag. De eerste volledig biologische en vegetarische lunchroom in Den Haag.
Restaurant Hudson Den Haag City Centre Restaurant Hudson.
Hudson Den Haag City Centre is perfect gelegen, midden in het bruisende centrum van Den Haag met buren als het Binnenhof en het Mauritshuis. Het Amerikaanse restaurant heeft een geweldige sfeer en is gevestigd in het pand van het populaire danscafé Danzig.

Contacteer ons