Meer resultaten voor kinderfeestje zoetermeer

Kinderfeestje Vier je kinderfeestje bij Gamecity Zoetermeer!
Veel gestelde vragen FAQ. Jouw kinderfeestje vier je bij Gamecity Zoetermeer! Wat is er nou leuker dan al je vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen. Even gezellig wat drinken en hop, naar Gamecity Zoetermeer! Hier ga je meedoen met de stoerste, spannendste en gaafste activiteiten!
Paintball kinderfeestje vlakbij Den Haag organiseren?
Als u een paintball kinderfeestje wilt organiseren in de buurt van Den Haag kan dit bij ons vanaf 8 jaar. Speciaal voor een paintball kinderfeestje in de buurt van Den Haag hebben wij een paintball kinderarrangement. Dit bestaat uit speciale.:
Kinderfeestjes Manege de Randstad.
Sinterklaas Benthuizen 22-11-2014. Ben je binnenkort jarig of jarig geweest en op zoek naar een leuk kinderfeestje, kom dan naar Manege de Randstad. Het feestje zal beginnen door eerst de ponys zelf te borstelen en daarna ga je onder begeleiding pony rijden. Dit duurt in totaal een uur. Na afloop eten en drinken we gezellig met elkaar in de kantine poffertjes of pannenkoeken. Mocht je het leuk vinden en woon je binnen Zoetermeer dan is het ook nog mogelijk om met de huifkar thuisgebracht te worden!
Kinderfeestje.
Wij maken van jouw verjaardag een echt mode feestje. De rode loper ligt uit voor jou en je vriendinnen en de stylisten staan voor jullie klaar! Bij een feestelijk drankje krijgen jullie uitleg over wat er deze middag of avond gaat gebeuren.
Stadsboerderij Balijhoeve.
Kinderfeestje op Stadsboerderij Balijhoeve. Stadsboerderij De Balijhoeve leent zich uitstekend voor een gezellig en aaibaar kinderfeestje. Informeer naar de mogelijkheden voor een onvergetelijk uitje. De Balij Contact.: website Stadsboerderij De Balijhoeve. Kurkhout 100 2719 JZ Zoetermeer. Hoe kom ik er?
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Bowlen Dekker Zoetermeer.
VAN COMPETITIES TOT AAN DISCOBOWLEN. Bowlen bij Dekker Zoetermeer. Ons bowlingcentrum beschikt over 16 volledig gemoderniseerde bowlingbanen, inclusief individueel aanstuurbare bumpers, en is geschikt voor jong én oud. Van kinderfeestje tot disco bowlen, van een uitstapje met school of een actieve afsluiter van jullie vergadering.
Kinderfeestje Het Danskantoor.
Vier je Kinderfeestje bij Het Danskantoor! Is uw dochter of zoon binnenkort jarig en staat hij of zij nooit stil, dan is een dansworkshop een zeer leuk kinderfeestje. Uw zoon of dochter bepaalt het thema en Het Danskantoor past zich helemaal aan!

Contacteer ons