Resultaten voor pannenkoekenrestaurant duivelsberg

Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg Openingstijden Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg in Berg en Dal.
Op deze pagina zie je een overzicht met Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg vestigingen in Berg en Dal. Kies KM voor een sortering op afstand van jouw locatie en je ziet direct welke Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg vestigingen het meest in jouw buurt zijn.
Pannenkoekenrestaurant de Duivelsberg.
If you see this alternate content is because your browser do not support scripting or because your browser have scripting disabled. You are viewing alternate HTML content only. The Hoogstraatje Pannenkoek web site requires the Adobe Flash Player and a browser with JavaScript enabled.
De Duivelsberg, Nijmegen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Lekker smullen midden in de natuur. Na een lekkere wandeling naar de top van de Duivelsberg kom je bij het pannenkoekenrestaurant. Buiten is een groot terras en na even te hebben gewacht is er een plekje vrij. De bestelde pannenkoek was heel erg lekker en ook het toetje was niet te.
Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg Berg en Dal DagjeWeg.NL.
Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg in Berg en Dal leent zich ook goed voor een familiedag en kinderfeestje vanaf 975, p.p. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. In de buurt! Wat is er nog meer te doen in de buurt van Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg?
menukaart De Duivelsberg, Berg en Dal Eet.nu.
De Duivelsberg in Berg en Dal Eet.nu.
Het meubilair van het restaurant is niet geschikt voor mensen met aanleg voor rugpijn. Het was wat je verwacht bij een pannenkoekenrestaurant. De Duivelsberg is zeker een aanrader, temeer omdat je er ook fijn kunt wandelen. Minpunt vinden wij dat je er na 17.00u geen poffertjes kunt bestellen.
Pannenkoekenrestaurant Duivelsberg Berg en Dal. Artboard.
Tussen Nijmegen en de grens van Duitsland ligt het natuurreservaat De Duivelsberg, gekenmerkt door hoge heuvels en diepe dalen, bronnetjes en beekjes. Een verrassend gebied met prachtige bossen, maar ook weilanden en akkertjes. De grootste verrassing vind je midden in het bos; het pannenkoekenhuis de Duivelsberg.
De Duivelsberg Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg Kidsproof Nijmegen.
Bericht verzonden naar. Direct mailen naar Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg. ik geef Kidsproof toestemming om mijn gegevens te verwerken in overeenstemming met de privacyverklaring op deze website, dus alléén voor het doel waarvoor ik deze gegevens verstuur. Mail deze tip naar een vriendin.

Contacteer ons