Zoeken naar pannenkoekenrestaurant de duivelsberg

Pannenkoeken eten bij Pannenkoekenhuis de Duivelsberg.
Dus als je een pareltje treft zoals Pannenkoekenhuis De Duivelsberg, dan wens je elke regio zon pannenkoekenrestaurant! En ook zo fijn: er is van alles te doen in de omgeving van Berg en Dal, waar De Duivelsberg gevestigd is. Wij zijn er!
Pannenkoekenrestaurant de Duivelsberg.
If you see this alternate content is because your browser do not support scripting or because your browser have scripting disabled. You are viewing alternate HTML content only. The Hoogstraatje Pannenkoek web site requires the Adobe Flash Player and a browser with JavaScript enabled.
Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg Berg en Dal DagjeWeg.NL.
Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg in Berg en Dal leent zich ook goed voor een familiedag en kinderfeestje vanaf 975, p.p. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. In de buurt! Wat is er nog meer te doen in de buurt van Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg?
Pannenkoekenrestaurant de Duivelsberg indebuurt Nijmegen.
1100: 2000: Zondag. Over Pannenkoekenrestaurant de Duivelsberg. De Duivelsberg vind je middenin het bos. Je eet er heerlijke pannenkoeken en voor de kids is er een speeltuin. Meest recent over Pannenkoekenrestaurant de Duivelsberg. 11 x fijne terrassen buiten het centrum van Nijmegen.
De Duivelsberg Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg Kidsproof Nijmegen.
Bericht verzonden naar. Direct mailen naar Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg. ik geef Kidsproof toestemming om mijn gegevens te verwerken in overeenstemming met de privacyverklaring op deze website, dus alléén voor het doel waarvoor ik deze gegevens verstuur. Mail deze tip naar een vriendin.
menukaart De Duivelsberg, Berg en Dal Eet.nu.
De Duivelsberg in Berg en Dal Eet.nu.
Het meubilair van het restaurant is niet geschikt voor mensen met aanleg voor rugpijn. Het was wat je verwacht bij een pannenkoekenrestaurant. De Duivelsberg is zeker een aanrader, temeer omdat je er ook fijn kunt wandelen. Minpunt vinden wij dat je er na 17.00u geen poffertjes kunt bestellen.
De Duivelsberg, Nijmegen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Lekker smullen midden in de natuur. Na een lekkere wandeling naar de top van de Duivelsberg kom je bij het pannenkoekenrestaurant. Buiten is een groot terras en na even te hebben gewacht is er een plekje vrij. De bestelde pannenkoek was heel erg lekker en ook het toetje was niet te.

Contacteer ons