Zoeken naar pannenkoekenrestaurant de duivelsberg berg en dal

De Duivelsberg Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg Kidsproof Nijmegen.
Voor een kinderverjaardagsfeestje zijn er ook verschillende mogelijkheden. Kijk hiervoor verderop in onze website! Klik voor meer informatie en om de menukaart te bekijken door naar de website via de roze button! Deel deze tip. Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg. 6572 BE Berg en Dal.
Pannenkoekenrestaurant de Duivelsberg.
If you see this alternate content is because your browser do not support scripting or because your browser have scripting disabled. You are viewing alternate HTML content only. The Hoogstraatje Pannenkoek web site requires the Adobe Flash Player and a browser with JavaScript enabled.
Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg Openingstijden Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg in Berg en Dal.
Op deze pagina zie je een overzicht met Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg vestigingen in Berg en Dal. Kies KM voor een sortering op afstand van jouw locatie en je ziet direct welke Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg vestigingen het meest in jouw buurt zijn.
De Duivelsberg, Nijmegen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart. Heel goed 49%. Opent over 16 min. Nederlands, Geschikt voor vegetariƫrs, Veganistische opties, Glutenvrije opties. Duivelsberg 1 6572BE Berg en Dal, 6572 BE Nijmegen, Nederland.
De Duivelsberg in Berg en Dal Eet.nu.
De uitstraling van het pand aankleding, menukaart en kleurgebruik is mooi en goed afgestemd. En de kleine Friese accenten springen, zo dicht in de buurt van Nijmegen, erg in het oog: leuk! Dit restaurant is zeker een aanrader. De Duivelsberg 78., Pannenkoekenhuis Berg en Dal.
menukaart De Duivelsberg, Berg en Dal Eet.nu.
Contact De Duivelsberg Berg en Dal.
Zo komt u bij De Duivelsberg.: Vanaf Nijmegen houdt u de borden Berg en Dal aan. Zodra u in Berg en Dal bent houdt u de borden Kleef of op z'n' Duits Kleve aan. Als u Berg en Dal uitrijdt is er na 1 km.
Pannenkoekenrestaurant Duivelsberg Berg en Dal. Artboard.
Voor het restaurant ligt een mooi terras met uitzicht op de speeltuin. Ga mee over Berg Dal, zet stiekem een voet in Duitsland en laat je verrassen door de verrukkelijke pannenkoeken van de Duivelsberg. Een begrip in de wijde omgeving!

Contacteer ons