Op zoek naar duivelsberg pannenkoekenrestaurant de?

Pannenkoekenrestaurant Duivelsberg Berg en Dal. Artboard.
Voor het restaurant ligt een mooi terras met uitzicht op de speeltuin. Ga mee over Berg Dal, zet stiekem een voet in Duitsland en laat je verrassen door de verrukkelijke pannenkoeken van de Duivelsberg. Een begrip in de wijde omgeving!
Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg Sit Heat.
Kom" ik laat het je zien, roept Johannes enthousiast. Aan de hand van een fotobehang vertelt hij over De Duivelsberg; over hoe het gebied oorspronkelijk Duits grondgebied was, over het enige gebied dat Nederland na de 2e wereldoorlog gehouden heeft, hoe Staatsbosbeheer in 1963 eigenaar werd en over de start van het huidige pannenkoekenrestaurant onder leiding van zijn ouders.
Pannenkoekenrestaurant de Duivelsberg.
If you see this alternate content is because your browser do not support scripting or because your browser have scripting disabled. You are viewing alternate HTML content only. The Hoogstraatje Pannenkoek web site requires the Adobe Flash Player and a browser with JavaScript enabled.
Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg Openingstijden Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg in Berg en Dal.
Op deze pagina zie je een overzicht met Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg vestigingen in Berg en Dal. Kies KM voor een sortering op afstand van jouw locatie en je ziet direct welke Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg vestigingen het meest in jouw buurt zijn.
Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg Berg en Dal DagjeWeg.NL.
Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg in Berg en Dal leent zich ook goed voor een familiedag en kinderfeestje vanaf 975, p.p. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. In de buurt! Wat is er nog meer te doen in de buurt van Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg?
De Duivelsberg Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg Kidsproof Nijmegen.
Bericht verzonden naar. Direct mailen naar Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg. ik geef Kidsproof toestemming om mijn gegevens te verwerken in overeenstemming met de privacyverklaring op deze website, dus alléén voor het doel waarvoor ik deze gegevens verstuur. Mail deze tip naar een vriendin.
menukaart De Duivelsberg, Berg en Dal Eet.nu.
De Duivelsberg in Berg en Dal Eet.nu.
Het meubilair van het restaurant is niet geschikt voor mensen met aanleg voor rugpijn. Het was wat je verwacht bij een pannenkoekenrestaurant. De Duivelsberg is zeker een aanrader, temeer omdat je er ook fijn kunt wandelen. Minpunt vinden wij dat je er na 17.00u geen poffertjes kunt bestellen.

Contacteer ons