Zoeken naar Kinderfeestje

Kinderfeestjes Intratuin Halsteren.
Samen met de kinderen gaat ze op zoek naar de mooiste bloem van Intratuin Halsteren. 80, per kinderfeestje. Makker koekenbakker is de kok van Intratuin Halsteren. Hij komt speciaal op bezoek voor het kinderfeestje. Hij is alleen een beetje verstrooid.
Kinderfeestje vieren in Brabant Reserveer nu! TerSpegelt TerSpegelt. logo_zondermarge.
het Kabouterfeest is toegang tot SterrenStrand en het overdekte zwembad inbegrepen. Vergeet dus niet om je zwemkleding mee te nemen! Kinderfeestjes zijn op aanvraag mogelijk. Kinderfeestjes zijn weer mogelijk vanaf 5 april 2019! met uitzondering van het Kabouterfeest. Bekijk het feest.
Kinderfeestjes leiden natuurlijk bij Rockademy.
Je wordt dan feestelijk ontvangen in een authentiek pannenkoekenhuis waar je je eigen pannenkoek gaat versieren! Met een lekker ijsje als toetje, heerlijke limonade én een leuke verrassing is dit het ultieme kinderfeestje! Voor het XL kinderfeestje krijg je bij Rockademy 5% korting!
Kinderfeestje bij Recreatiebad Stappegoor Sport in Tilburg.
Sport in Tilburg. Kinderfeestje bij Recreatiebad Stappegoor. Kinderfeestje bij Recreatiebad Stappegoor. Kinderfeestje bij Recreatiebad Stappegoor. Altijd al een spetterend kinderfeestje willen organiseren? Bij Recreatiebad Stappegoor is een verjaardag altijd spannend en sportief. De jarige beleeft samen met vriendjes en vriendinnetjes indoor waterpret.
Kinderfeestjes al v.a. 850, p.p. info vind je op Drouwenerzand.nl.
Geef dan bij binnenkomst door dat je bij ons je kinderfeestje viert, dan krijg je behalve een geweldig kinderfeestje ook allemaal een zakje snoep en de jarige krijgt ook nog een kadootje! Als je gebruik wilt maken van een kinderfeestje arrangement, zoals hierboven wordt aangeboden, dien je wel aan de voorwaarden te voldoen.
Kinderfeestje Welkom bij Zwembad Olympia.
Mocht u kinderen hebben op het kinderfeestje met bijvoorbeeld een glutenvrij dieet of andere allergiën/wensen, dan horen wij dit graag vooraf zodat we daar rekening mee kunnen houden! Voor reserveren kunt u contact opnemen met de receptie van zwembad Olympia 0416 683555 of infozwembaden@waalwijk.nl.
Kinderfeestjes! BillyBird Park Hemelrijk.
Een onvergetelijk kinderfeestje vier je bij BillyBird Park Hemelrijk! BillyBird Park Hemelrijk maakt van ieder kinderfeestje een onvergetelijk feest. Het park biedt altijd volop speelplezier, bij mooi én bij minder mooi weer. Binnenspeeltuin Zeeroversland staat altijd garant voor plezier en buiten ga je de hoogte in op klimberg Hemelaya of geniet je van buitenspeeltuin Kinderland!
Kinderfeestje Heggiesspeelschuur.
Bij een kinderfeestje hoort een tractatie, en als je deze dan nog helemaal naar je eigen wens kan maken is het een nog groter feest. Het cake versieren is een veel gekozen optie bij Heggies als leuke en lekkere pauze van het spelen.

Contacteer ons