Meer resultaten voor Kinderfeestje

Kinderfeestje, voordelig verjaardagsarrangement Linnaeushof.
Een verjaardagspartijtje of kinderfeestje vier je natuurlijk bij speeltuin Linnaeushof! Hier kunnen kinderen van 2 t/m ca. 12 jaar urenlang naar hartenlust spelen. Linnaeushof heeft een buitenspeeltuin en een waterspeeltuin, maar ook een binnenspeeltuin, voor als er even een buitje valt.
Kinderfeestje Pannenkoekenrestaurant Loon Op Zand.
Sil's' create-it workshop. Voor een overzicht van de extra activiteiten en slecht weer alternatieven verwijzen wij u naar elders op deze pagina. Dit kinderfeestje wordt mede mogelijk gemaakt door VoetbalParty of Sils create-it en zijn te reserveren op basis van beschikbaarheid. Als extra activiteit bij het kinderfeestje kunt u kiezen uit.:
Kinderfeestjes Elfstedenhal. Kinderfeestjes Elfstedenhal.
Dan kunnen ze deze bij deelname aan een kinderfeestje bij ons huren voor maar 2, per persoon. Voor meer informatie en het reserveren van een kinderfeestje kun je mailen naar verhuur@elfstedenhal.frl of tijdens kantooruren bellen naar 058 213 55 55.
kinderfeestjes EYE.
Aanvragen voor een kinderfeestje minimaal vier weken voor de gewenste datum. Dit arrangement wordt aangeboden in samenwerking met de Taartrovers. Op zaterdag en zondagmiddag om 12.00 uur of 15.00 uur. U bent hier. Home activiteiten kinderactiviteiten kinderfeestjes. Footer menu left.
Kinderfeestjes.
Vier je kinderfeestje bij Kartplaza Actionworld! Vier je kinderfeestje bij Kartplaza Actionworld! Ben jij binnenkort jarig? Vier dan je feestje bij Kartplaza Actionworld! Speciaal voor onze jongste gasten houden we de woensdag en vrijdagmiddag andere dagen in overleg vrij voor kinderfeestjes!
Kinderfeestje Triavium.
Wilt u het kinderfeestje reserveren vul dan nu het boekingsformulier in en wij heten jullie snel van harte welkom. Wilt u een andere dag komen voor een kinderfeestje dan adviseren wij jullie om een ijspretpakket te kopen. Het is mogelijk een schaatsles te boeken bij dit kinderfeest-arrangement.
Kinderfeestje.
Het is van april tot oktober, tijdens de openingstijden van het pannenkoekenhuis m.u.v. zondag, mogelijk een kinderfeestje van circa 15, uur te organiseren. Reserveren kan via" Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken."
Kinderfeestje De Blije Dries.
Ook is het niet toegestaan om alcoholische dranken, anders dan gekocht in De Blije Bar van de speeltuin te gebruiken. Annuleren is mogelijk tot uiterlijk 2 dagen voor het geplande feestje. Het Kinderfeestje valt buiten de Blije Kaart. Compleet kinderfeestje inclusief.:

Contacteer ons