Zoeken naar Kinderfeestje

Kinderfeestjes.
Ben je op zoek naar leuke activiteit en locatie voor het kinderfeestje van je zoon of dochter? Bekijk dan de mogelijkheden die we bieden in samenwerking met horecapartner Sam Sam. Bij Concordia kunnen kinderen hun feestje vieren met zes of meer vriendjes en vriendinnetjes.
Kinderfeestje Action.com. Instagram. Marker. Giftcard.
Wekenlang heeft je kleine ernaar uitgekeken: het kinderfeestje. Een dag vol vriendjes en vriendinnetjes, lekkere traktaties en leuke spelletjes. Het ultieme kinderpartijtje organiseren? Gelukkig kan je altijd op Action rekenen voor de vrolijkste decoratie, creatiefste knutselspullen en smakelijkste snoepjes: van Haribo uitdeelzak tot pi├▒ata, partybags en kleine cadeautjes.
Vier je kinderfeestje in AquaZoo, jouw ontdekkingstocht start hier.
Voor welk kinderfeestje je ook kiest: de jarige wordt extra verwend met een cadeautje van de dierentuin! Je kunt kiezen uit de volgende kinderfeestjes.: Kinderfeestje AquaZoo Feestmaal. Kinderfeestje Wasberen en Kleinklauwotters. Op de hoogte blijven? Ontvang nieuws, acties en de leukste activiteiten!
Kinderfeestjes Vakantiepark Weerterbergen.
Stuur een e-mail naar.: Vier een kinderfeestje op Weerterbergen. Kiest u voor gemak of stelt u liever zelf een kinderfeestje samen? Wij hebben voor u een selectie gemaakt, maar u kunt er ook voor kiezen om een feestje op maat samen te stellen.
Kinderfeestje, voordelig verjaardagsarrangement Linnaeushof.
Een verjaardagspartijtje of kinderfeestje vier je natuurlijk bij speeltuin Linnaeushof! Hier kunnen kinderen van 2 t/m ca. 12 jaar urenlang naar hartenlust spelen. Linnaeushof heeft een buitenspeeltuin en een waterspeeltuin, maar ook een binnenspeeltuin, voor als er even een buitje valt.
Kinderfeestje Noordwijk, Den Haag Space Kids Party.
Neem contact met ons op! Als het weer goed genoeg is, daarmee bedoelen we niet teveel wind en niet teveel regen, dan gaan we naar buiten om spectaculaire Space Expo-waterraketten te lanceren. Altijd een leuk onderdeel van een kinderfeestje! Een kinderfeestje kost 1450, per kind.
Kinderfeest De Scheg.
Op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag is er een activiteitenbegeleider aanwezig. Geeft u een kinderfeestje op dinsdag, dan is er geen activiteitenbegeleider aanwezig en wordt er geen foto gemaakt. Voor een kinderfeest in het Zwemparadijs dienen alle kinderen in het bezit te zijn van zwemdiploma AB.
Kinderfeestjes Vakantiepark Ackersate.
Na afloop of vooraf kun je bij de snackbar genieten van een frietje met mayo, een kroket, frikandel of kaassouffl├ę en limonade. Dit kinderfeestje is ideaal voor kinderen die niet van water houden of nog geen zwemdiploma hebben! 1350, per persoon.

Contacteer ons