Op zoek naar pannenkoekenrestaurant met speeltuin?

De grootste ook overdekte speeltuin van Overijssel.
Openingstijden en tarieven. Welkom bij de grootste speeltuin van Overijssel! Kom ook een dagje spelen op de boerderij met Vulle Wille. Video Aspect Ratio: 94.: Maak je dagje uit nóg toffer.: Leef je uit in de allergrootste binnenspeeltuin van Overijssel!
Smullen en Spelen pannenkoekenhuis Almere met speeltuin.
In de veilige en unieke anders dan anders speeltuin ligt een archeologische vind en speelplaats waar de aspecten leren en spelen worden gecombineerd. Gasten van het pannenkoekhuis kunnen gratis gebruik maken van deze speeltuin. Wilt u alleen komen spelen met uw kinderen dan kunt u ook tegen een geringe vergoeding een entree/activiteitenkaart aanschaffen.
De Vuursche Boer De lekkerste pannenkoeken van Nederland.
Wij beschikken in Het Vuursche Bos over een prachtige koperen poffertjes plaat en laten u graag kennis maken met de meest verrassende poffertjes combinaties. Al onze poffertjes en pannenkoeken worden gebakken in Soja-Olie en bovendien beschikken wij over Gluten-vrij meel.
Pannenkoeken eten met kinderen in Overijssel Visit Oost.
Pannenkoekenrestaurant De Rheezerbelten. Elke maand selecteert pannenkoekenbakker André van De Rheezerbelten een bijzondere pannenkoek als Pannenkoek van de maand. Maar je kunt ook een pannenkoek kiezen van de uitgebreide menukaart. Welke je ook kiest: elke pannenkoek is op ambachtelijke wijze gebakken met beslag van eigen receptuur. En terwijl je wacht op de pannenkoeken, kunnen kinderen zich heerlijk vermaken in de speelhoek of de speeltuin bij het terras.
Pannenkoekenhuis Bergzicht Op de Heuvelrug.
Bergzicht ligt aan de rand van het bos en vlakbij de Leusderhei, wat maakt dat uw bezoek aan ons restaurant prima te combineren is met een wandel of fietstocht in de omgeving, langs één van de vele bezienswaardigheden of met een bezoek aan het Henschotermeer. Op 7/8 minuten fietsen vind je al de Pyramide van Austerlitz. Bergzicht is gelegen aan de doorgaande weg van Amersfoort naar Doorn N227, in een bosrijke omgeving, dichtbij recreatieplas het Henschotermeer. Bij Bergzicht is het binnen altijd gezellig, zit je s winters gezellig zitten overdekte verwarmde serre of 1 van de 2 terrassen. Uiteraard is er een speeltuin aanwezig om de kids te vermaken.

Bekijk de mogelijkheden van ons restaurant of vraag naar de kleine kaart op ons erfterras. Speeltuin Leef je uit in onze buiten en binnen speeltuin! Boerderij t Platteland. Een ideale combinatie voor jong en oud van spelen, eten, drinken en activiteiten.
Pannenkoek en speelboerderij Molen De Jonge Johannes.
Bekijk het volledige menu. Pannenkoeken, en heel veel andere lekkere dingen. De kinderen vermaken zich in de speeltuin, het maïsdoolhof seizoen of tijdens een rondje midgetgolf. Voor de jongsten hebben we ook een leuke en veelzijdige kinderspeelhoek in het restaurant.
Familierestaurant t JagershuisFAMILIERESTAURANT T JAGERSHUIS Pannenkoeken Partijen.
Welkom bij t Jagershuis Lage Vuursche. Geniet van onze heerlijke pannenkoeken en de bosrijke omgeving. Het prachtige tuinterras, gelegen aan de achterzijde van het restaurant, heeft sinds maart 2017 een natuurspeeltuin. Klimmen, schommelen en spelen met water! Terwijl u geniet van uw kopje koffie, kunnen de kinderen zich hier heerlijk uitleven!

Contacteer ons