Meer resultaten voor pannenkoekenrestaurant met speeltuin

Grote speeltuin Brabant Hèt Pannekoeckershuys.
Kom naar de grote speeltuin van Koeckers in Brabant, en beleef een vrolijke dag uit met het hele gezin. Bij ons kunnen de kinderen namelijk zowel binnen als buiten spelen in een grote en diverse speeltuin, en daarna genieten van een heerlijke pannenkoek.
Home Hans en Grietje.
Op 8 december zijn wij de gehele dag gesloten in verband met een besloten bedrijfsfeest! Wil je reserveren voor een. Kerstmis bij Hans Grietje. Op Eerste en Tweede Kerstdag serveert Hans Grietje weer een spectaculair Kerstmenu! Informatie volgt zo snel mogelijk.
blog De 15 leukste pannenkoekenrestaurants in en om Utrecht Kidsproof Utrecht.
Zo is er voor de stoere jongens een pannenkoek met brandweerhelm en voor de meisjes is er een pannenkoek met prinsessen kroon en staf! Het pannenkoekenrestaurant heeft met mooi weer een prachtig ruim terras waar je met je hele gezin kan zitten. Met prachtige natuurspeeltuin aan de achterkant van het restaurant! Bosrestaurant t Berghuis Amerongen. Een ander leuk pannenkoekenhuis in het bos is Bosrestaurant t Berghuis. Pannenkoeken zijn de specialiteit. Met uitzicht op een grote speeltuin kan je hiervan heerlijk genieten in de zon op het terras.
Het Uilenbos Pannenkoeken Feesten Speeltuin en Kinderboerderij.
Smullen en Spelen pannenkoekenhuis Almere met speeltuin.
Wij hanteren geen all you can eat, maar een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. En bakken de lekkerste pannenkoeken met verse ingrediënten op een ambachtelijke wijze. Ook zonder kids ben je meer dan welkom, vraag gerust om een plekje in het rustige gedeelte! In de veilige en unieke anders dan anders speeltuin ligt een archeologische vind en speelplaats waar de aspecten leren en spelen worden gecombineerd.
Pannenkoekenrestaurant met speeltuin De Financiën.
Bent u opzoek naar een pannenkoekenrestaurant nabij de Efteling met een speeltuin voor uw kinderen? Dan bent u bij de Financiën aan het juiste adres! Pannenkoekenrestaurant de Financiën beschikt over zowel een binnen als een buitenspeeltuin waar uw kinderen heerlijk kunnen spelen.
de Brugkabouter Pannenkoekenrestaurant.
De speeltuin is gratis toegankelijk als er van de kaart gegeten wordt. Vanuit het restaurant kun je ook lekker buiten gaan picknicken, met de aangeboden picknickmand. Ook kun je in de omgeving heerlijk waterfietsen, kanoën of kayakken. Pannenkoekenrestaurant de Brugkabouter in Eerbeek leent zich ook goed voor een familiedag en kinderfeestje.
Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst.
Ons pannenkoekenrestaurant is speciaal voor de kinderen volledig in circusthema ingericht! Met binnen én buiten een speelparadijs altijd volop kindervertier! Je kinderfeestje bij ons vieren? Klik hier voor ons speciale arrangement voor kinderpartijtjes! Met je hele klas of school naar ons speelparadijs met pannenkoekenrestaurant?

Contacteer ons