Meer resultaten voor pannenkoekenrestaurant in de buurt

Pannenkoekenrestaurant in Ermelo t Jagersnest Pannenkoeken Eeterij.
Hoofdsponsor DVS 33. Speel en doepark. Route en parkeren. Speel en Doepark. De hele familie zal zich thuisvoelen. Speelhoek voor de kleintjes. In de zomer genieten van het zwembad. Bekijk de menukaart. Een mooie locatie om uw feest te vieren.
De Heksendans De Heksendans.
met gratis verrassing uit onze grabbelton. Brouwerij de Heerlijkheid. Biertje van brouwerij de Heerlijkheid met een appel noten honing pannenkoek. Appel-notentaart van patisserie Strik met een bakje koffie of kopje thee. Kijkje in de keuken. Zo maken wij onze pannenkoeken.
Pannenkoeken Poffertjesrestaurant De Wensput.
Pannenkoeken Poffertjesrestaurant De Wensput. Aan de rand van het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug, tussen Driebergen en Doorn ligt ons restaurant De Wensput. Naast een ruime keuze aan ambachtelijk gemaakte pannenkoeken en poffertjes, bieden wij ook verschillende andere gerechten aan.
Home.
Wij hebben ook lactose en glutenvrije pannenkoeken. Bel voor vegan mogelijkheden. Naast onze overheerlijke pannenkoeken, zijn wij ook trots op onze andere gerechten. Midden op het kroondomein, bij de Apenheul, paleis het Loo en Juliana Toren. Reserveringen binnen 48 uur kunt u alleen telefonisch maken.
Pannenkoekenhuis Heesch; Het pannenkoekenhuis in omgeving Heesch / Oss.
Samen met nog 5 Brabantse Pannenkoekenrestaurants hebben we ons verenigd in een genootschap met als doel de Brabander en met name ook de toerist die onze provincie bezoekt te laten kennis maken met echte Brabantse gastvrijheid en gezelligheid.en bovendien ze een echte Pannenkoek te serveren zoals een Pannenkoek behoort te zijn, puur natuurlijke en eerlijke ingrediƫnten en met zoveel mogelijke verse grondstoffen.
welkom Pannenkoekhuis Het Lingebosch.
Genieten van ambachtelijke gebakken, overheerlijke pannenkoeken in een prachtige landelijke omgeving? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Bij ons worden de pannenkoeken nog traditioneel in de pan gebakken, volgens een geheel eigen en bijzonder recept. Ook onze specialiteiten zijn zeer zeker het proeven waard.
Restaurant Pannenkoekenhuis Bistro Onder de Pannen.
Ons restaurant is uniek door zijn perfecte ligging centraal in Nederland en toch midden op het platteland, met een zeer ruime parkeerplaats, met plaats voor ruim 65 autos en 6 bussen. De parkeerplaats en het restaurant zijn zeer rolstoelvriendelijk hebben 275 zitplaatsen binnen en een terras voor ruim 80 personen.
Met Stroop Ofzo Het leukste pannenkoekenrestaurant in Emmen, Drenthe.
Na bijna 5 jaar hebben we ons restaurant een kleine metamorfose gegeven. Wij zijn er weer trots op. Wat vind u ervan? 27 september 2015 19 november 2015 Bob 1 reactie. Stel: je hebt zin in een pannenkoek, maar je bent niet in de buurt van de Matissepassage 22 in Emmen dan is er nu een pannenkoekenhuizen-app!

Contacteer ons