Resultaten voor pannenkoekenrestaurant in de buurt

Pannenkoekenhuis Bergzicht Op de Heuvelrug.
Bergzicht ligt aan de rand van het bos en vlakbij de Leusderhei, wat maakt dat uw bezoek aan ons restaurant prima te combineren is met een wandel of fietstocht in de omgeving, langs één van de vele bezienswaardigheden of met een bezoek aan het Henschotermeer.
De Heksenkeuken De Heksendans.
met gratis verrassing uit onze grabbelton. Brouwerij de Heerlijkheid. Biertje van brouwerij de Heerlijkheid met een appel noten honing pannenkoek. Appel-notentaart van patisserie Strik met een bakje koffie of kopje thee. Kijkje in de keuken. Zo maken wij onze pannenkoeken.
Pannenkoeken Poffertjesrestaurant De Wensput.
Pannenkoeken Poffertjesrestaurant De Wensput. Aan de rand van het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug, tussen Driebergen en Doorn ligt ons restaurant De Wensput. Naast een ruime keuze aan ambachtelijk gemaakte pannenkoeken en poffertjes, bieden wij ook verschillende andere gerechten aan.
Pannenkoeken Restaurant Kootwijkerduin.
Graag tot ziens in ons pannenkoekenrestaurant; alvast Smakelijk Eten! Natuurgids Emmy van Willigen vertelt tijdens een prachtige wandeling in het natuurgebied van de Veluwe over de dieren die er leven, zoals herten en wilde zwijnen. Grote kans dat u ze zelfs tegenkomt tijdens een wandeling!
Pannenkoekenhuis Heesch; Het pannenkoekenhuis in omgeving Heesch / Oss.
Samen met nog 5 Brabantse Pannenkoekenrestaurants hebben we ons verenigd in een genootschap met als doel de Brabander en met name ook de toerist die onze provincie bezoekt te laten kennis maken met echte Brabantse gastvrijheid en gezelligheid.en bovendien ze een echte Pannenkoek te serveren zoals een Pannenkoek behoort te zijn, puur natuurlijke en eerlijke ingrediënten en met zoveel mogelijke verse grondstoffen.
welkom Pannenkoekhuis Het Lingebosch.
Genieten van ambachtelijke gebakken, overheerlijke pannenkoeken in een prachtige landelijke omgeving? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Bij ons worden de pannenkoeken nog traditioneel in de pan gebakken, volgens een geheel eigen en bijzonder recept. Ook onze specialiteiten zijn zeer zeker het proeven waard.
Pannenkoekenrestaurant in Ermelo t Jagersnest Pannenkoeken Eeterij.
Hoofdsponsor DVS 33. Speel en doepark. Route en parkeren. Speel en Doepark. De hele familie zal zich thuisvoelen. Speelhoek voor de kleintjes. In de zomer genieten van het zwembad. Bekijk de menukaart. Een mooie locatie om uw feest te vieren.
Met Stroop Ofzo Het leukste pannenkoekenrestaurant in Emmen, Drenthe.
Na bijna 5 jaar hebben we ons restaurant een kleine metamorfose gegeven. Wij zijn er weer trots op. Wat vind u ervan? 27 september 2015 19 november 2015 Bob 1 reactie. Stel: je hebt zin in een pannenkoek, maar je bent niet in de buurt van de Matissepassage 22 in Emmen dan is er nu een pannenkoekenhuizen-app!

Contacteer ons