Zoeken naar pannenkoekenrestaurant haarlem

Pannenkoekenhuis De Duinrand Home.
N a een wandeling in dit mooie wandelgebied kunt u genieten van onze heerlijke ambachtelijk gebakken pannenkoeken. O nze gemoedelijke en gezellige sfeer zal u onmiddellijk doen ontspannen! O ns zonnige terras ligt in de luwte van de duinen en is het.
Pannenkoekenhuizen in Haarlem IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Haarlem /. Pannenkoekenhuizen in Haarlem IENS. Pannenkoekenhuizen in Haarlem IENS. 4 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. ALLES Al onze restaurants.
De Konijnenberg.
In ons Hollandse restaurant. U vindt ons in Heemstede tussen Haarlem, Hoofddorp, Zandvoort en de bollenstreek met de Keukenhof. Leuk idee, combineer uw reservering met onze mooie historische wandeling in het aangelegen Groenendaalse bos of fiets onze fietstocht richting de bollenstreek.
Pannenkoekenhuizen in Haarlem Eet.nu.
Waar heb je zin in? Pannenkoekenhuizen in Haarlem. Alle Pannenkoekenhuizen in Haarlem. Uit eten in Haarlem? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Welkom bij het Pannenkoeken Paradijs in Haarlem Pannenkoekenparadijs Haarlem.
CULINAIR GENIETEN VAN PANNENKOEKEN. EN ANDERE GERECHTEN. Welkom bij het Pannenkoeken Paradijs in Haarlem pannenkoek 2018-07-06T2337050000.: Het Pannenkoeken Paradijs Haarlem is helemaal nieuw en geopend vanaf december 2016. Gelegen in het mooie en onlangs gerenoveerde Reinaldapark in Haarlem. Een heerlijke groene en rustige omgeving.
NURKS IN DE HOUT.
Nurks is een intieme, sfeervolle locatie met het groenste terras van Haarlem. Robertus Nurks is een van de figuren uit het boek Camera Obscura van schrijver Nicolaas Beets pseudoniem Hildebrand.Robertus Nurks is ook als beeld te zien op loopafstand van het eethuis, in het recent herstelde prachtige Hildebrand monument in de Haarlemmer Hout.
Poffertjes en Pannenkoeken Restaurant Popsuiker Kidsproof Haarlem.
Aanmelden tip of activiteit. Deel je tips met ons. Tip Kidsproof aan een vriendin. Volg Kidsproof Haarlem. Kidsproof 2018 info@kidsproof.nl Alle kinderactiviteiten, uitjes en de leukste tips voor ouders met kinderen tot ongeveer 12 jaar in Haarlem vind je hier!
Home Pannenkoeken Paviljoen.
Aan de rand van natuurgebied De Groene Weelde, ten zuiden van Haarlem, ligt het gezellige Pannenkoeken Paviljoen. Een heerlijke plek om een paar uurtjes door te brengen met familie of vrienden, of bij te komen van een boswandeling. Je kunt bij ons terecht voor pannenkoeken, maar bijvoorbeeld ook voor een salade, een lekkere maaltijd of een High Tea.

Contacteer ons