Meer resultaten voor pannenkoekenrestaurant amsterdam

Pannenkoeken, poffertjes, wafels De Carrousel Pannenkoeken in Amsterdam.
De carrousel pannenkoeken in Amsterdam. De lekkerste pannenkoeken kunt u eten bij ons in de Carrousel op het H.M. van Randwijkplantsoen 1 in Amsterdam. Naast pannenkoeken kunt u ook kiezen voor heerlijke oer-Hollandse poffertjes en een overdaad aan heerlijke verse wafels.
10 X PLEKKEN OM PANNENKOEKEN TE ETEN IN AMSTERDAM.
Vroeger konden ze voor mij niet zoet genoeg zijn, maar nu ben ik helemaal van de hartige pannenkoek als maaltijd. In Amsterdam zijn er heel veel lekkere plekken om pannenkoeken te eten. Hierbij onze 10 favoriete kindvriendelijke pannenkoek plekken in Amsterdam.
De lekkerste pannenkoeken van Amsterdam! Reizigersbeoordelingen PANCAKES Amsterdam Negen Straatjes TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. De lekkerste pannenkoeken van Amsterdam! PANCAKES Amsterdam Negen Straatjes. Restaurants in Amsterdam. PANCAKES Amsterdam Negen Straatjes. De lekkerste pannenkoeken van Amsterdam! Beoordeling van PANCAKES Amsterdam Negen Straatjes. PANCAKES Amsterdam Negen Straatjes. Berenstraat 38, 1016 GH Amsterdam, Nederland Grachtengordel.
Pancake house CandelaPancake house in Amsterdam.
Breng voor meer informatie een bezoekje aan ons gezellige Pannenkoekenhuis of neem telefonisch of per mail contact met ons op.We zijn gevestigd aan de Bilderdijkstraat 61 in Amsterdam en prima bereikbaar, tramlijn 3 stopt voor de deur. Onze Fairtrade producten.
Pannenkoeken Boerderij Meerzicht.
Pannenkoeken keuken geopend vanaf 11.00 uur. De pannenkoeken worden gebakken waar je bij staat. In onze open keuken worden zij met gulle hand voorzien van verse ingrediƫnten. Honden zijn toegestaan mits" kort" aangelijnd. Boerderij Meerzicht in beeld. U kunt in het Amsterdamse bos lekker genieten van de natuur, zon en de verschillende kinderactiviteiten om een goed beeld te krijgen hoe mooi het is zijn wij trots om u deze korte film te kunnen tonen en hopen u snel te mogen ontvangen op de boerderij. Veel kijk plezier! Adres Route informatie. 1081 KG Amsterdam.
Home Upstairs PancakesUpstairs Pancakes The most authentic pancakes of Holland.
Welkom bij Upstairs Pannenkoeken! Pannenkoekenhuis Upstairs is sinds 1962 gevestigd in het centrum van Amsterdam, in een pand uit 1539. Het is het kleinste pannenkoekenrestaurant in Europa. Via een steile trap, typerend voor oude Amsterdamse huizen, bereikt u het restaurant op de 1e etage.
Pannenkoekenrestaurants I amsterdam.
Uit in Amsterdam. Beste van Amsterdam. In en om Amsterdam. Welkom bij I amsterdam.com. Ben je een bezoeker van Amsterdam of van plan Amsterdam te bezoeken in de toekomst? Vul nu deze korte survey in om ons te helpen met het verbeteren van de website.
Welkom The Pancake Bakery.
Wij zijn dagelijks van 9.00 tot 21.30 uur geopend voor ontbijt, brunch, lunch en diner. In de zomer kunt u buiten heerlijk vertoeven op ons terras aan de gezellige Prinsengracht. Tot ziens bij The Pancake Bakery voor de lekkerste pannenkoeken van Amsterdam!

Contacteer ons