Resultaten voor pannenkoekenrestaurant zuid holland

Pannenkoekenrestaurant De Soete Suikerbol in Pijnacker.
Daarnaast kunt u kiezen voor andere gerechten die vers in de open keuken worden bereid. U bent van harte welkom in ons eeuwenoude monumentale pand, stammend uit 1666, om te genieten van een hapje, een drankje en van de sfeer.
Restaurant Pannenkoekenhuis De Koek en Pan in Hellevoetsluis Zuid-Holland. Route.nl. Route.nl. Falk. Route.nl. UnlimitedRoutes. PublishRoutes. NoAds. SpokenNavigation. Facebook. Twitter. Pinterest. Facebook. Twitter. Instagram. Pinterest.
Pannenkoekenhuis De Koek en Pan Restaurant. Wij zijn een ambachtelijk en kindvriendelijk pannenkoekenrestaurant waar je de lekkerste pannenkoeken kunt eten die traditioneel gebakken worden volgens oud Hollandsch recept. Je bent ook van harte welkom voor een kopje koffie of een lunch.
Referenties Zuid-Holland Adhoc horecataxaties.
Beachclub De Golfslag, Wassenaar. Horecapaviljoen Koudenhoorn, Warmond. Danssalon Lets Dance, Oud-Beijerland. Havenhoofd 2, Barendrecht. Van der Hagenstraat 7-9, Zoetermeer. Bowling en Partycentrum Westerpark, Zoetermeer. Restaurant Tafeltijd en Partycentrum Het Wapen van Zoetermeer. Fort 1881, Hoek van Holland. Strandpaviljoen WIJ, Scheveningen.
Afstapmoment Pannenkoekenrestaurant De Roozeboom IJsselstein.
Pannenkoekenrestaurant De Roozeboom IJsselstein. N 52.0387472 / E 5.0355468. Op basis van 0 beoordelingen Schrijf een beoordeling. Ons pannenkoekenhuis heeft een midgetgolfbaan én een groot terras. Je vindt het net buiten IJsselstein, aan het IJsselbos. In onze keuken worden ambachtelijke pannenkoeken gebakken.
Homepage Hoogvliet supermarkten.
Je probeert meer dan het maximaal toegestane aantal van een product aan je winkelmand toe te voegen. Het aantal is aangepast. Om iedereen de gelegenheid te geven van thuisbezorgen gebruik te maken hebben we van de bierkratten het aantal gemaximaliseerd.
Pim's' Poffertjes en Pannekoekenhuis.
U kunt er lekker genieten van overheerlijke pannenkoeken, poffertjes, flensjes, wafels en andere gerechten. Wij serveren ook suikervrije poffertjes en pannenkoeken. Tevens voor gluten en melkvrije pannenkoeken hèt adres in Dordrecht zie Pim's' Nieuwtjes, gelieve van te voren te reserveren.
Pannenkoeken eten in Bleiswijk Pannenkoe Pannenkoekenrestaurant Bleiswijk.
Dat is de reden dat wij ook gluten en lactosevrije pannenkoeken en poffertjes op de menukaart hebben staan. En voor de minder valide gasten: we beschikken over voldoende gratis parkeerplekken voor de deur, waardoor nooit ver hoeft te lopen naar het restaurant.
De Pannekoekenbakker.
In de zon, in de schaduw, dicht aan het water of dicht bij de speeltuin. In n lekker koel briesje of juist uit de wind, onder een parasol, op een stoel of op een bankje. Met zicht op bevers, broedvogels of midget golfbaan.

Contacteer ons