Op zoek naar pannenkoekenrestaurant limburg?

Pannenkoekenrestaurant in Limburg? Kijk op VVV MiddenLimburg.nl.
Ben je op zoek naar een leuk pannenkoekenrestaurant in Limburg? Op deze pagina vind je een uitgebreid overzicht van de pannenkoekenrestaurants in Limburg. Je kunt er een lekker hapje eten en hebt bij ieder pannenkoekenrestaurant de keuze uit meer dan 50 pannenkoeken.
Welkom.
Webdesign: Nieuwe Maan Powered by: Have a Byte! De familie Rouwette heet U van harte welkom! DINSDAG T/M ZONDAG. ONZE KEUKEN SLUIT OM 19.40 UUR! wij nemen enkel telefonische. Wij houden ons het recht voor om bij slecht weer of andere.
Pannenkoekenhuizen in Limburg Eet.nu.
Waar heb je zin in? Pannenkoekenhuizen in Limburg. Alle Pannenkoekenhuizen in Limburg. Lekker uit eten in een restaurant in Limburg? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
Beste 11 Pannenkoekrestaurant in Limburg DagjeWeg.NL.
Pannenkoekenrestaurant De Bosrand. HEERLEN, LIMBURG Geniet bij pannenkoekenrestaurant Schrieversheide van lekkere pannenkoeken na een wandeling over de Brunssummerheide. elke dag geopend. PLASMOLEN, LIMBURG Kom naar Limburg en geniet van een van de 250 verschillende pannenkoeken bij de Pannekoekenbakker in Plasmolen.
Pannenkoekenrestaurant de Bosserij in Ysselsteyn.
Pannenkoekenrestaurant de Bosserij Reserveren. Pannenkoekenrestaurant de Bosserij. Jan Poelsweg 12 5813 BN Ysselsteyn Tel: 0478-542059 e-mail website. Bij pannenkoekenhuis De Bosserij is er zo'n' groot assortiment aan de lekkerste pannenkoeken dat het heel moeilijk wordt om een keuze te maken.
Home pannenkoekenplaets.nl.
Alle pannenkoeken bestaan uit verse ingredienten en worden in de open keuken gebakken. Onze kleine gasten mogen natuurlijk in de keuken komen kijken hoe onze pannenkoekenbakkers de pannenkoeken laten vliegen! Uiteraard wordt de maaltijd pas echt compleet met een overheerlijk ijsdessert.
Pannenkoekenpagina Limburg.
Keuken dagelijks geopend van 12.00 uur tot 21.30 uur. De Turfhoeve ligt op de grens van Brabant en Limburg in het hart van de Peel en Maasvallei. De Peel was van oorsprong drassig en ondoordringbaar. Aan het veen en de turf dankt de boerderij haar naam. De Turfhoeve is van oorsprong een pannenkoekenrestaurant wat is uitgegroeid tot een multifunctioneel bedrijf met ongekende mogelijkheden.
Untitled Document.

Contacteer ons