Meer resultaten voor pannenkoekenrestaurant berg en dal

Home.
Wij zijn van maandag t/m vrijdag open om 1130. Op zaterdag en zondag om 1100. De keuken is geopend van 1200: tot 2000. Hoog Soeren 30. 7346 AB Hoog Soeren. 055 519 1219. Wij hebben oplaadpunten voor uw elektrische fietsen! C Restaurant Berg Dal.
De Duivelsberg in Berg en Dal Eet.nu.
De uitstraling van het pand aankleding, menukaart en kleurgebruik is mooi en goed afgestemd. En de kleine Friese accenten springen, zo dicht in de buurt van Nijmegen, erg in het oog: leuk! Dit restaurant is zeker een aanrader. De Duivelsberg 78., Pannenkoekenhuis Berg en Dal.
Pannenkoekenrestaurant de Duivelsberg.
If you see this alternate content is because your browser do not support scripting or because your browser have scripting disabled. You are viewing alternate HTML content only. The Hoogstraatje Pannenkoek web site requires the Adobe Flash Player and a browser with JavaScript enabled.
menukaart De Duivelsberg, Berg en Dal Eet.nu.
Pannenkoekenrestaurant Berg Dal Startpagina Facebook.
Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer. Informatie en advertenties. Bekijk meer van Pannenkoekenrestaurant Berg Dal op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Pannenkoekenrestaurant Berg Dal op Facebook. Nieuw account maken.
Home Langs Berg en Dal.
En de kinderen vermaken zich ook prima, want zij kunnen tijdens of na het eten terecht in de speelzaal en de kinderbioscoop. Uit eten bij Langs Berg en Dal betekent dus echt genieten van een middag of avond uit met het hele gezin.
Pannenkoekenrestaurant Duivelsberg Berg en Dal. Artboard.
Voor het restaurant ligt een mooi terras met uitzicht op de speeltuin. Ga mee over Berg Dal, zet stiekem een voet in Duitsland en laat je verrassen door de verrukkelijke pannenkoeken van de Duivelsberg. Een begrip in de wijde omgeving!
De Heksenkeuken De Heksendans.
Brouwerij de Heerlijkheid. Biertje van brouwerij de Heerlijkheid met een appel noten honing pannenkoek. Appel-notentaart van patisserie Strik met een bakje koffie of kopje thee. Kijkje in de keuken. Zo maken wij onze pannenkoeken. Oude Kleefsebaan 425. 6572 AZ Berg en Dal.

Contacteer ons