Zoeken naar beste pannenkoekenrestaurant

Pannenkoekenrestaurant op de Veluwe? Strijland in Rheden.
Smullen bij Strijland, het ambachtelijke pannenkoekenrestaurant. Neem contact op. Weet u nog, hoe u als kind kon genieten van een pannekoek met stroop? Hoe het kleverige goedje langs uw kin droop als u erin hapte? Oude tijden herleven bij Pannekoekhuis Strijland in Rheden op de Veluwe.
Pannenkoeken in Alkmaar: de 10 lekkerste hotspots.
Deze zaak op de Platte Stenenbrug staat bekend om de heerlijke burger en steak, dus de pannenkoeken moeten hier dan ook wel van een uitstekende kwaliteit zijn. Geniet hier op één van de gezelligste en zonrijkste terrassen van Alkmaar. Prijs: 500, 0f 600., Bijzonder: Bekroond voor beste hamburger en beste steak.
Proef Koren Koren Best.
Neem dan contact met ons op of stuur je CV naar info@korenbest.nl. Ontdek de vele mogelijkheden die ons restaurant u te bieden heeft. Van broodjes bestellen om af te halen, tot een plek om heerlijk te borrelen, of misschien een voortreffelijke high tea?
Steak Restaurant Amsterdam.
Steak restaurant Amsterdam: BLACK AND BLUE. Bij Steak restaurant Black and Blue in Amsterdam weten we waar we goed in zijn, en daar concentreren we ons op: het bereiden van de beste steaks en de lekkerste salades. De steaks, gemaakt van mals biologisch vlees, komen recht uit onze speciale Josper houtskoolgrill.
Catharinahoeve Texel Familierestaurant.
Met vriendelijke groet., Familie Hoogenbosch en medewerkers. Catharinahoeve Texel Beoordeling: 9.0 / 10 op basis van 5402 recensies. 1791 PC Den Burg Texel. 0222 312 156. Nu bij de beste 10 van NH! Vind jij ons interieur mooi? Stem op Vijftien!
50 beste restaurants van de wereld Kokswereld.
Top 50 beste restaurants ter wereld 2015. Het stuivertje wisselen om de nummer één positie in de lijst van 50 beste restaurants in de wereld pakt dit jaar uit in het voordeel van het Spaanse El Celler de Can Roca.
Het Voordek: Het Voordek.
Pannenkoekenrestaurant Het Voordek ligt op een fantastische plek aan het water, omgeven door een recreatiegebied. Een mooie fietstocht door de polder, een natuurwandeling in de omgeving of een dagje varen op de Vinkeveense Plassen. Door de gunstige ligging is het restaurant met terras aan de Plas een ideale uitvalsbasis voor velen.
De Pannekoekenbakker.
Ook kunt u bij ons terecht voor lekkere poffertjes of iets lekkers bij de koffie. In de speelgoedwinkel kunnen kinderen t/m 12 jaar een cadeau voor zichzelf kopen met de smulmunten die zij gratis bij de pannenkoek of ijsje krijgen.

Contacteer ons