Op zoek naar pannenkoekenrestaurant veluwe?

Home Pannenkoekenhuizen De Langenberg in Ede, Bergzicht in Woudenberg, De Bijenmarkt in Veenendaal en De Waterspiegel in Maurik.
Met wat voor gezelschap u ook bij ons langskomt, jong of oud, met of zonder kinderen, met zijn tweeën of met een groot gezelschap; wij staan garant voor gezelligheid, gastvrijheid en natuurlijk een ruim assortiment aan lekkere pannenkoeken en poffertjes.
Home.
Wij hebben ook lactose en glutenvrije pannenkoeken. Bel voor vegan mogelijkheden. Naast onze overheerlijke pannenkoeken, zijn wij ook trots op onze andere gerechten. Midden op het kroondomein, bij de Apenheul, paleis het Loo en Juliana Toren. Reserveringen binnen 48 uur kunt u alleen telefonisch maken.
Happen en Trappen de lekkerste fietstochten van Nederland.
Parkrestaurant De Hoge Veluwe Park Hoge Veluwe.
Bezoek het Park Eten Drinken. Parkrestaurant De Hoge Veluwe. Parkrestaurant De Hoge Veluwe is een perfecte plek als uitvalsbasis voor uw dagje Hoge Veluwe. In verband met verhuizing naar de tijdelijke huisvesting van het restaurant is het Parkrestaurant gesloten van vrijdag 16 t/m maandag 19 maart 2018.
Honingpot Pannenkoekenhuis De Openingstijden Honingpot Pannenkoekenhuis De Hoofdstraat.
Welkom op de website van het gezelligste Pannenkoekenhuis van de Noord Veluwe, DeHoningpot.nl Op onze website willen wij u een indruk geven van ons restaurant, onze pannenkoeken en onze speciale aandacht voor de kinderen. Onze pannenkoeken worden op ambachtelijke wijze gebakkenmet, meel van de molenaar.
de Brugkabouter Pannenkoekenrestaurant.
Ook kun je in de omgeving heerlijk waterfietsen, kanoën of kayakken. Pannenkoekenrestaurant de Brugkabouter in Eerbeek leent zich ook goed voor een familiedag en kinderfeestje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. Pannekoek van het seizoen.
De Boskabouter Pannenkoekenhuis.
Geniet met het hele gezin van een grote stapel pannenkoeken aan de ronde tafel en versier deze met veel lekkers. Of kies een speciale pannenkoek met originele en verrassende toppings. BEKIJK ONZE MENUKAART. Bij Pannenkoekenhuis De Boskabouter eet je heerlijke pannenkoeken.
Lekker pannenkoeken eten in de Regio Arnhem en het Rijk van Nijmegen.
Je kan dit combineren met een dagje Burgers Zoo, Nederlands Openluchtmuseum of lekker fietsen in de prachtige natuur van de Hoge Veluwe. Pannenkoekhuis Den Strooper. Pannenkoekrestaurant De Oude Herbergh. Na een bezoek aan het indrukwekkende Airborne Museum weer terug in het heden komen met een heerlijke pannenkoek? Pannenkoekenrestaurant de Oude Herbergh heeft een ruime keuze aan overheerlijke pannenkoeken en voor wie niet van pannenkoeken houdt zijn er ook andere topgerechten.

Contacteer ons