Op zoek naar pannenkoekenrestaurant epe?

Pannenkoeken Epe Pannenkoekenrestaurant De Ossenstal 2 reviews DagjeWeg.NL.
Voor groepen zijn er activiteiten als klootschieten. Pannenkoekenrestaurant De Ossenstal in Epe leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, high of afternoon tea, familiedag en kinderfeestje vanaf 850, p.p. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.
Home.
Donderdag vanaf 15.00 uur. Vrijdag vanaf 15.00 uur. Zaterdag vanaf 15.00 uur. Zondag vanaf 15.00 uur. Tussen 15.00 uur en 17.00 uur zijn honden toegestaan. Na 17.00 uur zijn honden niet meer toegestaan. Hoofdstraat 124 / 126. 8162 AP Epe.
Pannenkoekenhuizen in Epe IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Epe /. Pannenkoekenhuizen in Epe IENS. Pannenkoekenhuizen in Epe IENS. 2 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. ALLES Al onze restaurants.
De Ossenstal Pannenkoeken en meer.
Uiteraard is het mogelijk om alsnog buiten plaats te nemen als er een tafel op het terras vrij is. Ons terras is groot, met 300 zitplaatsen. Powered by Couverts. Javascript staat uit, daarom ziet u deze tekst. Op Couverts.nl kunt u wél een tafel boeken. 8161 PZ Epe.
De Ossenstal in Epe Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Epe /. De Ossenstal in Epe. Ossenweg 10 8161 PZ Epe Nederland Kaart.
Pannenkoekenrestaurant De Ossenstal 933760 in Epe Gelderland. Route.nl. Route.nl. Falk. Home pagina. Route.nl. Facebook. Twitter. Google. Pinterest.
Pannenkoekenrestaurant De Ossenstal Pannenkoekenhuis. Pannenkoekenrestaurant De Ossenstal is een uniek gebouw in het uitgestrekte bosgebied van Epe. Vroeger stond hier een ossenstal, vandaar de naam. Het huidige pand is gebouwd volgens een groen concept, geïsoleerd met schapenwol en voorzien van een sedumdak.
Pannenkoekhuis de Veldkamp in Epe Eet.nu.
Naast de vele verschillende pannenkoeken hebben wij ook diverse eigengemaakte pizzas, of een schnitzel met heerlijke champignonroomsaus, frietjes en salade. Restaurant De Veldkamp ligt aan de bosrand van Epe in het buurtschap Wissel, tussen twee gezellige vakantieparken De Vossenberg en De Veldkamp bij natuurgebieden Het Wisselse Veen en landgoed Tongeren. U kunt vanaf ons restaurant een heerlijke wandeling maken en vooraf of nadien langskomen voor een cappucino of warme chocolademelk met slagroom en appeltaart. We doen er alles aan om onze reputatie hoog te houden en onze gasten, groot en klein, te verwennenWe waren niet voor niets al eens het op 1 na lekkerste pannenkoekenrestaurant van heel het land!
Pannenkoeken restaurants in Epe en omgeving Restaurants.nl.
De Honingpot Pannenkoeken Hoofdstraat 124/126, Epe, di wo do vr za zo restaurant. De Veldkamp Pannenkoeken, Italiaans Veldkampweg 2, Epe restaurant. De Ossenstal Pannenkoeken Ossenweg 10, Epe, vr za zo pannenkoekenhuis. Pannenkoekenhuis t Harde Pannenkoeken Eperweg 139, t Harde, ma di wo do vr za zo 8.5 km pannenkoekenhuis.

Contacteer ons