Meer resultaten voor schminken kinderfeestje den haag

Kloddertje Roze: Schminken ballonvouwen.
Dus heeft u binnenkort een partijtje, kinderfeest, verjaardag, bruiloft, receptie, borrel, kraamfeest, jubileum of besnijdenisfeest, en Bedrijfsfeest, Personeelsuitje, Themafeest, Feestelijke Opening, Open Dag, Evenement, Braderie, Schoolactiviteit, Sinterklaasfeest, Kerstfeest of Nieuwjaarsborrel, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij werken ook in de volgende regio's: Leiden, Leiderdorp, Bollenstreek, Den Haag, Zoetermeer, Leidschendam, Westland, Amsterdam, Rotterdam, Delft, Haarlem, Nieuw-Vennep, Hoofddorp.
De IJsprinses IJs en Poffertjes voor al uw feestjes en partijen.
Maak van elk kinderfeestje. een fantastische beleving! De IJsprinses is in te huren voor al uw evenementen en partijen. Zij bezoekt kinderfeestjes als prinses of piraat. Verder kun je haar vinden op bruiloften, braderieën en buurtfeesten. Zij is niet alleen goed in ijs scheppen, maar ook in schminken, glittertattoos en maakt de lekkerste poffertjes en suikerspinnen. Mocht u andere wensen hebben, alles is bespreekbaar. Rapunzel kwam langs op mijn dochter haar verjaardag. En wat was ze onder de indruk! Kim van der Burgt. De IJsprinses is geweldig! Afgelopen zaterdagochtend heeft Tanja de IJsprinses denk ik wel veertig kinderen van hockeyverenigingen uit de omgeving Rotterdam prachtig geschminkt tijdens onze Family Jam Promotiedag @Hockey Vereniging Victoria. Ik ben suuuuuper tevreden en Romilio vond het ook geweldig net als de rest van de klas en de juf. Gister Anna en Elsa op de verjaardag van mijn dochtertje. Alle kinderen vonden het geweldig! De IJsprinses is in te huren voor kinderfeestjes, meet greets, schminken, ijskar, poffertjes en suikerspinnen. Mocht u andere wensen hebben, alles is bespreekbaar. Wat doen wij. Albert Schweitzerlaan 215. 2552 PH Den Haag info@hwcevents.nl 06-41861664.
Wie ben ik.
Halloween 2017 Happy Italy. Schminkopdracht Kermis Sneekweek 2018. Workshop Kinderschmink juni 2016. Kinderfeestje Jade 2017. Feestje Suze 17 februari 2016. Workshop schminken kinderdagverblijf Den Haag 2017. Schminken Première Roodkapje 2016. Opdracht buro RUW 2017. Schminkopdracht bij de wedstrijd AZ-Feyenoord 2018.
Schmink Glittertattoo De IJsprinses.
De IJsprinses is in te huren voor kinderfeestjes, meet greets, schminken, ijskar, poffertjes en suikerspinnen. Mocht u andere wensen hebben, alles is bespreekbaar. Wat doen wij. Albert Schweitzerlaan 215. 2552 PH Den Haag info@hwcevents.nl 06-41861664. De IJsprinses 2017. All rights reserved.
Kinderfeestjes thuis, thema's' en kisten Kidsproof Den Haag.
Met een HODI speurpakket organiseer je eenvoudig een spannend en actief kinderfeestje! Op een makkelijke manier de allerleukste kinderverjaardag vieren? Het kan met deze leuke themakisten! Model voor een dag! Wil jij met echte studiolampen worden gefotografeerd? Jouw huis wordt omgetoverd tot een ware fotoset! Wil jij een mooi versierd mini fotoalbum maken? Tijdens dit scrapbookfeestje bij jou thuis kan dat. totaal 20 resultaten. Pagina: 1 2. Naar de top. Leer Kidsproof.nl kennen. Voor bedrijven organisaties. Aanmelden tip of activiteit. Deel je tips met ons. Tip Kidsproof aan een vriendin. Volg Kidsproof Den Haag.
Happytessa Tarieven.
Opdrachten worden altijd schriftelijk bevestigd via de mail. De minimale afname voor schminken is 2 uur 134 euro per 2 uur met reiskosten in Amsterdam, extra uur is 55 euro prijzen incl BTW. Deze prijs is inclusief materialen, schminkglitters, op en afbouw tijd, exclusief eventuele parkeer kosten. Voor reistijd buiten Amsterdam geldt een tarief van 019, ct/km. 15 minuten voor starttijd zijn wij aanwezig om alles klaar te zetten. Happytessa neemt haar eigen professionele schminktafel mee. Wellicht vragen wij of er 2 stoelen aanwezig zijn en vlakbij een stopcontact en goed licht voor de werkzaamheden. Kinderfeestjes van 3 uur inclusief btw. en materialen vanaf 250 euro. Happytessa hanteert prijzen voor de groepsgrote van de kinderen en het soort feestje. Boven de 18 kinderen komt er een extra Nanny mee. Een kinderfeestje van Happytessa duurt 3 uur.
schminken zuid holland Kinderfeestjes.
Zandtekeningen kunt u hier bestellen. Schminkcity Den Haag. Schminken Schminkcity Den Haag Schmink City bestaat uit een ervaren team van medewerkers en staan garant voor een onvergetelijk feest. Wij werken met veel liefde en plezier op elk feest groot of klein.
Kinderfeestje Den Haag Kinderfeestenzo Schmink Ballonfiguren Glittertattoos Hairbling Evenementen.
Kinderfeestje Den Haag. Het gezicht achter kinderfeestje EN ZO is Inge Krijger. Inge heeft een jarenlange ervaring met portretschilderen en schminken. Later is dat uitgebreid met glittertattoos, ballonfiguren en hairbling. Inge is erg goed met kinderen. Ze bezorgt kinderen een glimlach met een mooie ballon of een mooi, leuk of grappig geschminkt gezicht.

Contacteer ons