Resultaten voor kinderfeestje den haag 5 jaar

Kinderfeestjes en verjaardagen Voetbalacademie.
Alle kinderen krijgen een certificaat en er is een leuke attentie van de Voetbalacademie voor de jarige. De feestjes verzorgen wij bij onze vaste locaties, maar in overleg is het goed mogelijk om ook op uw voetballocatie een kinderfeestje te organiseren.
Museon verjaardagsfeest Museon.
See more at: http//www.museon.nl/nl/dino-verjaardagsfeest-0sthash.0WMw22Vg.dpuf.: Vier je verjaardag en organiseer je kinderfeestje in het Museon! Hiep Hiep Hoera! Ben je bijna jarig? Verras je vriendjes en vriendinnetjes met een feestje in het Museon! Je kunt kiezen uit vier verschillende feestarrangementen.: TOVEREN met K L E U R 1250, p.p, 5 t/m 7 jaar.
Zoet.nu Doen met kinderen in Den Haag.
Vaste tentoonstelling voor kinderen v.a. 3 jaar in het kinderboekenmuseum. Museum voor Communicatie. We bellen, faxen, mailen! In dit museum zie je hoe mensen vroeger en nu met elkaar communiceren. Het zoetste winkeltje van Den Haag. Haags Hiphop Centrum Stichting Aight.
verjaardag bij SEA LIFE Scheveningen.
Dit verjaardagsfeestje is geschikt voor de leeftijden: 5-10 jaar. Het partijtje is inclusief eten en drinken bij restaurant De Beren Scheveningen, keuze uit frietjes met snack kroket/frikandel/kipnuggets of pannekoek/poffertjes en de kinderen krijgen daarbij ranja. Het feestje duurt in totaal ongeveer 2 uur. Na het feestje mogen de kinderen wel weer terug in SEA LIFE als ze dat willen. Restaurant de Beren Scheveningen is gelegen naast SEA LIFE. Het partijtje kost 1795, per kind en een minimum van 5 kinderen is vereist. Het maximaal aantal kinderen is 12. Twee begeleiders mogen gratis mee. Als de jarige een SEA LIFE jaarpas heeft, betaalt u slechts 1545, per kind. Op zondagen zijn er alleen partijtjes mogelijk in de ochtenduren 10.00 en 11.00 uur. U kunt bij het kinderfeestje ook een leuke groepsfoto laten maken.
Kinderfeestje regio Den Haag? Kijk eens op Kidzy.nl.
Klimmuur Den Haag. Atelier el Corazón. Skatefeestje bij Skatepark Sweatshop. Bowlen bij Ockenburgh Active. Bumperball Voetbal bij Evorsa. Workshopfeestje bij De groene ballon. Spelactiviteiten bij Het Sport en Spel Paleis. Filmavonturen in het Omniversum. Hoe werkt het? Zoek een feestje. Zoek in het grootste kinderfeestje aanbod van Nederland. Vind een feestje. Altijd de leukste feestje bij jou in de buurt. Vraag informatie aan. Vraag snel makkelijk informatie aan bij het feestje van je keuze. VIER JE FEESTJE THUIS. De leukste feestjes. Trampoline springen bij Jumpers. Graffitifeestje bij Kuddlezz! Voetbalfeestje bij Soccerhome. Kanoën bij SEC Survivals. Virtual Reality Adventure. Hoe werkt Kidzy.nl. Thema's' voor thuis. Wij weten bij kidzy.nl als geen ander hoe lastig het is om ieder jaar weer een leuk en origineel kinderfeestje te bedenken én te organiseren.
Workshop kinderfeestje Zuid-Holland, Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer.
Het team van De Workshopgids.nl wenst de kinderen veel plezier tijdens het kinderfeestje in Zuid-Holland! Home Workshops in Zuid-Holland. Kookfeestjes thuis in Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Delft, Dordrecht. De workshop die u wilt volgen.: Op deze website worden geen cookies. Creatieve en culinaire kinderworkshop feestjes in Boskoop. Villa Kabaal te Boskoop is het adres voor een geslaagde kinderworkshop. Onze feestlocatie is volledig ingericht voor kinderen en voldoet aan alle veiligheidseisen die daarvoor gelden. Wij bieden voor kinderen van 4 t/m 14-15 jaar de volgende workshops in Boskoop aan.:
Bowling Kinderfeestje.
Het hele jaar door! Ook voor de hele kleintjes kunnen we er een feestje van maken. Gooi in 5 frames een prachtig monster bij elkaar en neem na afloop jouw monster als een printje mee naar huis. Dan krijg je ook nog een snoepzakje en is het feestje compleet! Ook voor de Ouders! Ook voor de ouders of familie is het mogelijk om aan alle kidsparty's' mee te doen tegen dezelfde voorwaarden, of huur een extra baan naast de party. Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen. Strikes, Bites Drinks. Bowling Scheveningen B.V. Gevers Deynootweg 990-2. 2586 BZ Den Haag.
Villa Kabaal.
Vanaf 12 kinderen extra begeleider: 30., Per ouder extra incl. onbeperkt drinken en deelname aan maaltijd 5., Ontvangst in de zaal over de rode loper en helium ballondecoratie bij de entree ballonnen mogen aan het einde van het feest meegenomen worden 25.,

Contacteer ons